Sportrendszámos autó éves költségei?
Figyelt kérdés
Van egy forgalomból kivont Lada 2101 típusú személygépjárművem. Átalakításon mindenféleképpen át fog esni, így még ha forgalomba is lenne helyezve, vizsgán maximum csak átcsúsztatni lehetne majd. Ezért gondolkodom most a sportrendszámon. Hosszú távon (5-10 év) mennyire lenne költséges? Vannak olyan korlátozások rá, ami egy sima rendszámmal ellátott autónál nincsenek? (Olyanról hallottam, hogy meg van szabva hányszor lehet közúton használni, és ezeket az alkalmakat fel is kell jegyezni. Ez nem tudom, hogy igaz-e.)2016. febr. 9. 19:09
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A kérdés feltevése óta kicsit utánaérdeklődtem és rájöttem, hogy ez a cikk közel sem teljes, pár húzós összegű dolog kimaradt belőle.
A még aktuális kérdés: Vannak olyan korlátozások rá, ami egy sima rendszámmal ellátott autónál nincsenek?
Sebességhatárok azonosak-e, stb.
2016. febr. 10. 15:42
3/3 anonim válasza:
Egy évben csak x napot lehet vele közúton közlekedni és mint a P rendszamnal vezetni kell utinaplot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!