Tudnatok segiteni, hogy 50 ccm cross, supermotokrol mi a velemenyetek es olyan ami nem tul draga es jo is? Ti milyent vennetek leginkabb? Gondolok arra hogy ne kelljen sokat kolteni ra es nem is tul draga?!
Figyelt kérdés
2016. febr. 8. 21:40
21/22 anonim válasza:
a 20 szazalekot arra kaptam h egy kerdesben panaszkodott mindenki h kicsi a pocse en meg mondtam h nekem meg eleg nagy jo szar lehet nektek :) a masik h a magadfajta kisstylu gyerekek lepontoznak mert nem tudjak elviselni h nem motorjuk van csak boltbajaros segedmotorkerekpar vagy mik ezek a szarok :) am apprillia rx 80 as hengerrel uj hajtokar meg mindennel van elado haveromnak szoktam vele menni 100 ra rilsz ropsz felporog jobbat nem talalsz otvenes es papiros (80 as henger karbibol meg mindenhonnan folytasok kiszedve szal ereje az van boven hangja is impozans ha erdekel irjal :) ) a tobbit nem nagyon erdemes venni mert nem lesz rajtuk forditott telo meg gazks telo meg kicsikek meg eleg gyengek minosegre es loerore es kinezetre is :/
22/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2016. febr. 18. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!