Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnatok segiteni, hogy 50...

Tudnatok segiteni, hogy 50 ccm cross, supermotokrol mi a velemenyetek es olyan ami nem tul draga es jo is? Ti milyent vennetek leginkabb? Gondolok arra hogy ne kelljen sokat kolteni ra es nem is tul draga?!

Figyelt kérdés
2016. febr. 8. 21:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10es még jó, hogy sem a Derbi, sem a Rieju nem keleti, hanem európai márkák. Az AM6 tényleg jó blokk, nyilván azt sem tudod, hogy nem csak az Apriliákban van, hanem az 50es váltós motorok 90%-ában!
2016. febr. 13. 14:51
 12/22 A kérdező kommentje:
11-es válasz író én is úgy gondolom, hogy úgy van meg azt tudom is, hogy az am6 a jó csak azt nem melyik márka, modell a reálisabb.
2016. febr. 13. 16:36
 13/22 anonim ***** válasza:
11# nem erdekel h europai e vagy sem akkor is tragyak ezek...egy apprillia am6 meg nem ugyanaz mint egy kinai vagy egy derbis fos am6 blokk....ket kulon vilag hiaba am 6 mind a ketto es nekem ne magyarazzal ilyen okosan a motorokrol azert mert lattal mar simsont apprillia rx 80 as dugoval meg nagyobb karbival szepen fog menni, a tobbi tragya egy motor oromod nem lesz benne egy nap utan
2016. febr. 15. 10:23
 14/22 anonim ***** válasza:

13

Egy 80as hengerhez, nem csak bele való dugó kell, meg nagyobb karbi, hanem főtengely, hajtókar, csapágyak, és nem árt hozzá egy másik rezonátor+végdob. Amúgy egy arrogáns kis pöts vagy.

Tudom, nem egy 500as CR, de nem Simsonom van, hanem egy Yamaha DT 80 LC2.

2016. febr. 15. 19:02
 15/22 A kérdező kommentje:
Lehet itt beszelni ezekrol de azert nem kene eldurvoljon a helyzetnek!!
2016. febr. 15. 21:55
 16/22 anonim ***** válasza:
nekem meg husaberg fe 650 tipikus aki a kis yamahajarol ajanlgatja a derbit.....szerencsetlen vagy oreg es te szolsz le engem XD
2016. febr. 17. 10:49
 17/22 anonim ***** válasza:

#16os

Akkor már csak két hozzáfűzni valóm van.

Az egyik ez: "A válaszíró 20%-ban hasznos válaszokat ad."

Ez szerintem mindent elmond, de az még hozzá teszem, hogy, egy hülyével vitatkozni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Bármilyen jól sakkozol, a galamb felborítja a bábukat, lesz arja a táblát és úgy járkál, mintha győzött volna.

2016. febr. 17. 14:05
 18/22 A kérdező kommentje:
Na eleg a balhebol. Xd inkabb azt mondjatok melyik 50 ccm motort erdemes venni?
2016. febr. 17. 20:44
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ezeket:

nduro:

Yamaha DT, Derbi Senda, Rieju RR és MRX, Aprilia RX, Suzuki RMX, Keeway X-Ray és TX

Sport:

Yamaha TZR, Honda NS1/NSR, Aprilia RS, Rieju RS1/RS2, Derbi GPR, Cagiva Prima

Chopper/cruiser: Aprilia Red Rose / Classic, Gilera Eaglet

+ egy pár ritka darab: Yamaha RD, Honda MB, Suzuki RG, Derbi Fenix

2016. febr. 18. 00:07
 20/22 anonim ***** válasza:
E betű lemaradt
2016. febr. 18. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!