Mentos kérdése:
Milyen városi terepjárót tudnátok ajánlani újonnan?
Figyelt kérdés
Maximum 5,5-6 millió Ft-ot szánnánk rá, minden képen városi terepjárót, ilyenekben gondolkoztam hogy Kia Sportage vagy Opel mokka ? utóbbiról a márka szervíztől elvált szervizben halottam, hogy csak a gond lesz vele ez igaz ? milyen más autók érnék meg?2016. febr. 8. 15:23
2/9 anonim válasza:
A Kis Sportage-t sokan dicsérik, remek kis autó. Ami még szintén jó vétel lehet: Mitsubishi ASX, Nissan Qashqai, Ford Kuga
Esetleg még második körben: Renault Kadjar, Nissan Juke, Hyundai Tucson
3/9 anonim válasza:
Opel Mokka mint városi "terepjáró"? Engedj meg egy diszkrét LOL-t! lol
Egyébként Duster.
4/9 JulesTS válasza:
Én Honda CRV-t vennék ennyiből. Nem tudom, hogy mennyire változtak az árak, de másfél évvel ezelőtt kis alkudozással belefért a keretedbe.
5/9 veterán vas válasza:
Csak olvasok, és próbálok értelmezni......
"városi terepjáró"
Aha! ;)
6/9 Pogacsa36 válasza:
Ha Kia Sportage, akkor a tesó is képbe kerülhet, azaz a Hyundai iX35
7/9 anonim válasza:
veterán vas nevű felhasználó válasza:
Csak olvasok, és próbálok értelmezni......
"városi terepjáró"
Aha! ;)
néhány városba, és budapest néhány utcájára bizony az kell
,egyébként SUZUKI VITARA az én tippem,de hát nem én fizetem.
8/9 anonim válasza:
Totál mindegy, hogy nevezzük, szerintem legtöbben tudják mire is kell gondolni. Az meg mért fáj, ha valaki ilyet akar venni? Saját pénzét mért ne költhetné rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!