Ti vennétek 15 év feletti autót?
Anno az első autóm egy VW Bora volt, amit aztán végül egy baleset miatt cseréltem le. Ha az nincs, akkor mév mindig azt az autót használom, nrm a mostanit, amit csak szükségből vettem egy. Egy öregebb, kisebb autó (Peugeot 106).
A Bora nekem nagyon bejött minden szempontból. Kijézetre, méretre, amire használtam tökéletes volt.
Ezért elgondolkodtam rajta, hogy jövőre ( szeretnék egy jobb állapotút venni, amihez még gyűjteni kell) veszek ismét egyet. Viszojt addigra jobb esetben is 15 évesek lesznek, legalábbis úgy rémlik, hogy 2002-ig gyártották őket, aztán jöttek az ötödik generációs Jetták...
Szerintetek érdemes belevágni, megvenni egy ennyi idős autót ?
Persze, vennék, de nem ilyen rendszeres 1000 kilóméteres utakra. De azért ilyen mindennapit ide-oda szaladgálásra a 15-20 éves autó is tökéletes.
Amúgy a Borát 2005-ig gyártották, és csak akkor jöttek a Jetták. Bár irreálisan drágák, sokkal drágábbak mint egy Golf 4, pedig gyakrolatilag egy és ugyanaz. Nem tudom ennek mi az oka.
Köszi a válaszokat !
Annyit fűznék hozzá, hogy a nála újabb, fiatalabb Passat már a hatodik generációs, ami alsó hangon is kétszer annyi, mint egy Bora...
Annyit pedig egyelőre nemnszeretnék autóra költeni.
Nem életkort, állapotot veszünk.
Kb. 1995 nel fiatalabb nekem nem tetszik es a vw se, de barmit vesz barki akkor okos ha állapotot nez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!