Milyen "menő" autót érdemes venni?
Üdv! Első autó lenne, éppen ezért nem kell túl erős. Legyen benne erő persze, de nem kell 4 literes motor meg 300 lóerő mielőtt valaki ilyeneket írna. A keret olyan 1.5m forint. A fogyasztás annyira nem számít, mert nem használnám minden nap, de olyan 7-8 liternél több ne nagyon legyen (ezért is nézegetek dízelt, de van amiben szinte csak benzinest találni). Inkább a német autók tetszenek, de ha van japán azt se vetem el. Az egyik gond, hogy nem tudom eldönteni; szedán vagy coupe legyen? Szedánban az a4 esetleg a6-os audik tetszenek (inkább a4), mercikről sajnos sok rosszat hallok. Bmw pedig túl tömeg (e46 nem is tetszik annyira, e90-re pedig nem futja). Coupe ami tetszik az audi tt, hyundai coupe (2. generáció).
Aki tud hasonlókat az leírhatná nekem.:)
Mire értem, hogy "menő"? Igazából nem egy boyracer h.lyegyerekautót szeretnék, amire felrakom a kályhacsövet, meg a matricákat. Olyasmi kellene ami kicsit "presztízses", bejön a csajoknak stb. Tudom, hogy ennyi pénzért nem lehet megváltani a világot, de csak van valami ami fiatalos, és belefér a keretbe.
Ízlés kérdése, hogy kinél mi számít "menő"- illetve "csajozós"-autónak?
Az viszont bizonyított tény, hogy ha nyári este, megállsz egy szórakozó hely előtt a citromsárga 1962-es Skoda Felicia Cabrióval, jobban vonzza a tekinteteket, mint az ezüst vagy fekete színű "négykarikás" presztizsautók sora.
(elismerem, ezzel még nem mentem 180-at hatodik fokozatban, de nem is áltam még az út szélén computer-letiltással, vagy turbó-hibával) :D
"Én 1,2 Misiért vettem Bmw e46ot,és nincs semmi baja se! Úgy vettem h Németországból hoztam be,és adókkal együtt került 1,2 misibe!"
Igen, lehet venni E46-ot német okmányokkal már 700 000-ért is és lehet venni 2,5 millióért is. Gyanítom a tied legalább olyan évjáratú, felszereltségű és állapotú, mint amelyek háromszor annyiba kerülnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!