Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen "menő" autót érdemes...

Milyen "menő" autót érdemes venni?

Figyelt kérdés

Üdv! Első autó lenne, éppen ezért nem kell túl erős. Legyen benne erő persze, de nem kell 4 literes motor meg 300 lóerő mielőtt valaki ilyeneket írna. A keret olyan 1.5m forint. A fogyasztás annyira nem számít, mert nem használnám minden nap, de olyan 7-8 liternél több ne nagyon legyen (ezért is nézegetek dízelt, de van amiben szinte csak benzinest találni). Inkább a német autók tetszenek, de ha van japán azt se vetem el. Az egyik gond, hogy nem tudom eldönteni; szedán vagy coupe legyen? Szedánban az a4 esetleg a6-os audik tetszenek (inkább a4), mercikről sajnos sok rosszat hallok. Bmw pedig túl tömeg (e46 nem is tetszik annyira, e90-re pedig nem futja). Coupe ami tetszik az audi tt, hyundai coupe (2. generáció).

Aki tud hasonlókat az leírhatná nekem.:)

Mire értem, hogy "menő"? Igazából nem egy boyracer h.lyegyerekautót szeretnék, amire felrakom a kályhacsövet, meg a matricákat. Olyasmi kellene ami kicsit "presztízses", bejön a csajoknak stb. Tudom, hogy ennyi pénzért nem lehet megváltani a világot, de csak van valami ami fiatalos, és belefér a keretbe.

2016. febr. 8. 00:37
1 2 3
 21/27 veterán vas ***** válasza:

Ízlés kérdése, hogy kinél mi számít "menő"- illetve "csajozós"-autónak?

Az viszont bizonyított tény, hogy ha nyári este, megállsz egy szórakozó hely előtt a citromsárga 1962-es Skoda Felicia Cabrióval, jobban vonzza a tekinteteket, mint az ezüst vagy fekete színű "négykarikás" presztizsautók sora.

(elismerem, ezzel még nem mentem 180-at hatodik fokozatban, de nem is áltam még az út szélén computer-letiltással, vagy turbó-hibával) :D

2016. febr. 9. 10:00
 22/27 anonim válasza:
Audi TT-m van egy jo ideje. Meg kell mondjam, nem gondoltam volna, hogy ennyire megnezik. Sok szir-szar bmw, kajak mar a nevetol is rosszul vagyok... Sokak neztek mar a hatso lokosom. Sikerult egy szep peldanyt kifognom, ha csajozasra vagysz, fogj ki valami jot. 1.8turbo eleg szepen ropiti azt a kasztnit. :))
2016. febr. 9. 21:33
 23/27 anonim ***** válasza:

"Én 1,2 Misiért vettem Bmw e46ot,és nincs semmi baja se! Úgy vettem h Németországból hoztam be,és adókkal együtt került 1,2 misibe!"

Igen, lehet venni E46-ot német okmányokkal már 700 000-ért is és lehet venni 2,5 millióért is. Gyanítom a tied legalább olyan évjáratú, felszereltségű és állapotú, mint amelyek háromszor annyiba kerülnek :D

2016. febr. 10. 14:30
 24/27 anonim ***** válasza:
Alfa 159 sedan 2.4 Jtdm (sor5) vagy 1750 Tbi, bár a 1,5 misi elég kevés egy normális példányra. Színe fekete vagy "rosso competezione".
2016. febr. 17. 20:14
 25/27 anonim ***** válasza:
Ferrari. :)
2016. márc. 13. 17:17
 26/27 anonim ***** válasza:
Alfa 166 2.0 tb, 3.0 szerintem "meno" es ritkabb mint 1 a4 vagy a6, hangja is nagyon adja neki!
2016. márc. 24. 18:30
 27/27 anonim ***** válasza:
Az Alfa 166 az a fajta kocsi, amibe beülsz, kizárod a külvilágot és csak mész-mész-mész vele, nem akarsz megállni és kiszállni belőle...
2016. márc. 24. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!