Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen "menő" autót érdemes...

Milyen "menő" autót érdemes venni?

Figyelt kérdés

Üdv! Első autó lenne, éppen ezért nem kell túl erős. Legyen benne erő persze, de nem kell 4 literes motor meg 300 lóerő mielőtt valaki ilyeneket írna. A keret olyan 1.5m forint. A fogyasztás annyira nem számít, mert nem használnám minden nap, de olyan 7-8 liternél több ne nagyon legyen (ezért is nézegetek dízelt, de van amiben szinte csak benzinest találni). Inkább a német autók tetszenek, de ha van japán azt se vetem el. Az egyik gond, hogy nem tudom eldönteni; szedán vagy coupe legyen? Szedánban az a4 esetleg a6-os audik tetszenek (inkább a4), mercikről sajnos sok rosszat hallok. Bmw pedig túl tömeg (e46 nem is tetszik annyira, e90-re pedig nem futja). Coupe ami tetszik az audi tt, hyundai coupe (2. generáció).

Aki tud hasonlókat az leírhatná nekem.:)

Mire értem, hogy "menő"? Igazából nem egy boyracer h.lyegyerekautót szeretnék, amire felrakom a kályhacsövet, meg a matricákat. Olyasmi kellene ami kicsit "presztízses", bejön a csajoknak stb. Tudom, hogy ennyi pénzért nem lehet megváltani a világot, de csak van valami ami fiatalos, és belefér a keretbe.

2016. febr. 8. 00:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
1,5 millás verdával nem lesz babaarcú, kerekseggű nagymellű csajod. Ezek már bontószökevények mind a lányok szemében.
2016. febr. 8. 12:14
 12/27 anonim válasza:
48%

BMW e39et ne vegyék!

BMW E46 nem jön ki 1,5 millióból? Mindenhol ezt írják érdekes... ! Én 1,2 Misiért vettem Bmw e46ot,és nincs semmi baja se! Úgy vettem h Németországból hoztam be,és adókkal együtt került 1,2 misibe! Ha nincs ilyen kocsitok akkor legalább ne mondjatok neki hülyeséget! Kérdező írj üzit mindent leírok a Bmw e46ról,ha ilyen autó érdekel (nekem is első autóm)

2016. febr. 8. 12:16
 13/27 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb csinálj kocka hasat :P
2016. febr. 8. 12:38
 14/27 anonim ***** válasza:

Miért is ne vegyen e39 -t? 39hez képest a 46 egy fapados vicc.

Havernak kintről behozva a tipptopp e49 bizony súrolta az 1,5 -t! Persze lehet venni ócskát is párszázezeré, de arra az életét rákölti és ha nem szerelő meg nem élvezi a cumizást megutálja a bömöst egy roncs miatt...

Az ötös eleve "menőbb", mint a hármas, mert nem "hülyegyerek" kocsi hanem "üzletemberesebb", egy szép felextrázott e39 még most is jó kocsi sokak szemében.

Audi tt meg szánalmas: talán a legszebb sportkocsi forma féknélküli merevhidas fwd hajtással, reggeli tréfának is rossz! Amilyen gyönyörű külsőre olyan ócska "belsőre". Tipikus esete a "többet mutat, mint ami"-nak.

Esetleg egy tipp ha csak egyedül és a csajoddal mész: TOYOTA MR2 mk2, az utolsó bukólámpás!!!!!!!

Középmotor, 2üléses, Hungaroringen is vigyorogva tudod falni a köröket, napi használatra keveset fogyaszt, szinte sose romlik el, minden van hozzá!

Egy a hátránya a 2ülés! Viszont egy könnyű, kezes, gyönyörű kocsi! Külsőre meg óriásinak látszik az áramvonalas forma miatt. Próbálj ki élőbe egy bukólámpás mr2 -t, eszméletlen!!!!!!!

Oké nem német nem 5fős de fiatalon lehet elég a 2fő is.

Targa tetős meg nyáron feeling :)

2016. febr. 8. 12:45
 15/27 A kérdező kommentje:
A másik kérdést nem én írtam ki, de köszi elolvasom azt is. E39 is tetszik, nem is értem, hogy nem jutott eszembe. A 7-8 liter kicsit túlzás volt, de azt hallottam, hogy a dízelek nyugisan hajtva eljárnak ennyivel. Nem lenne napi használatban, de azért ne kelljen a gatyámat rákölteni üzemanyagra. Az e46-tól kicsit félek, mert nagyon "boyracer" autónak tartják. Bár sok van így annyira nem lehet rossz. Nem is arra gondoltam a csajozás tekintetében, hogy megpörgetem a slusszkulcsot és egyből minden csaj engem akar, de egy jó kocsi azért megkönnyítheti a dolgokat. Nálunk már (suliban) akinek egy astrája, focusa van annak is könnyebb, hát még egy bmw, audi stb. A toyotákat is megnézem, mert írtatok párat.
2016. febr. 8. 14:09
 16/27 anonim ***** válasza:

Csak annyit a csoaadtót olcsón témában, hogy a múlkor valaki mutatott nekem egy 300 ezerért vett 200, vagy 300 lóerős (már nem emlékszem pontosan) Audit, és arról áriázott, hogy az milyen jó, működik, megy, szép és jó. Gyorsan körbenéztem, nem akartam megsérteni, de egy rakás sza* volt. Motorhang alapján szétkopott (de sokan ezt nem hallják !). Ezzel az erővel ne vegyen senki 1.5 millióért TÉNYLEG jó állapotú Audit, mert 300-ért is valami csuda jó Audik vannak? Nagyapám 80 ezer forintos Wartburgja is beindul, lehet vele helyet változtatni. Vegyen mindenki Wartburgot! Németországból! Mert végülis egyben van, beindul, megy, semmi baja.

Na ezért mondják, hogy egy bizonyos autótípusból X összeg felett lehet elfogadhatót kapni. Ugye mindenkinek mások az igényei, mindenkinél más a határ, ahonnan elfogadható egy autó állapota.

2016. febr. 8. 14:35
 17/27 anonim ***** válasza:

E46 320d-vel 7-8 literrel ellehet járni, és ennyiért már lehet kapni, ez egy nagyon jól sikerült motor. CE 200 / CLK 200 is jó lehet.

Vagy Astra Bertone Coupe, Audi 80 Cabrio.

2016. febr. 8. 16:16
 18/27 A kérdező kommentje:

Én sem 300-ért vennék valami széthajtott pénztemetőt. A mercik abból a korszakból (2000 körül) nekem kicsit öregesek, de talán majd egyszer. Dízel és benzin között még vacillálok, de hajlok a benzin fele.

Egyébként, tudom nem ez a legfontosabb, de ezekkel az autókkal (audi a4 b6, bmw e46), mennyire lehet csajozni? Egy szép állapotú, rendesen kinéző a4-ről megmondják, hogy 15 vagy 5 éves-e?

2016. febr. 8. 18:59
 19/27 anonim ***** válasza:
Meg hát.
2016. febr. 8. 19:22
 20/27 anonim ***** válasza:
Ha B6-os A4-et veszel, akkor elég nehezen, mert nagyon időtálló a forma mint írtam neked már korábban is. Ezt egészen 2008-ig gyártották, csak annyi, hogy 2005-től single frame-el, és onnan B7-nek hívták, de maga az autó ugyanaz. Ha kívül-belül szép állapotban tartod, akkor csak az mondja meg hogy hány éves, aki ismeri az Audinál a típusokat és a gyártási éveket. És itt jön a bökkenő, hogy nagyon sokan ismerik ezeket, még a csajok is tudják, hogy mettől meddig gyártanak egy-egy típust :D De ne foglalkozz vele, mert nem az évjárat számít, sajnos jellemző a csajokra, hogy vesz valaki mondjuk egy zsír új kisautót, például Opel Corsa, és a csajok kinevetik, és inkább szaladnak a menő gyerekhez a 25 éves rozsdás 316-os BMW-be.
2016. febr. 9. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!