Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes-Benz Glk benzin?

Mercedes-Benz Glk benzin?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Megtetszett nekem a Mercedes-Benz Glk.

Viszont én a dieselt nem preferálóm, plusz megdobva még automata váltóval eléggé elvette a kedvemet róla. Találtam manuális váltóval szerelt típusokat is, annak ellenére, hogy a nagy magyar fórumok csak a 7g tronic-ról papoltak stb. Elkezdtem tehát keresni. Benzines,manuális ez lesz a befutó. Viszont rá kelett jönnöm, kisebb benzines (2.0l) nem nagyon akad, manuális váltóval aztán meg pláne, kb 3db-ot találtam 10 oldalt átkutatva. A kérdés az lenne, mennyire rizikós egy Mercedes Glk 220cdi manuális??, ha már benzinesbe nem találok, ennyi kompromisszumot tudok kötni magammal.Miért ilyen kevés a manuáli benzines?? Ezek a modern dieselek, mennyire megbízhatóak? Gondolom ha valami elszáll nem olcsó..

2016. febr. 6. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Figyelj, ez nem azaz autó amivel az öreg papák mennek bevásárolni, 5 litert fogyaszt és még az alkatrész is fillérekbe kerül. Az kb a suzuki swift lenne. Ez egy nagy, német prémium. Ha valami elromlik az nem olcsó. Maga az autó sem olcsó (magyar viszonylatban pláne). Miért érdekel mennyibe kerül ha bekrepál? Aki ilyen autót vesz az jobb esetben tudja fizetni a magasabb fogyasztást és a drágább alkatrészt. Ne akarj olyan lenni mint azok a bmw-sek akik szólnak a kutasnak, hogy "tankold tele, 2000-ért".
2016. febr. 6. 23:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Külföldön dolgozom, sokat is utazok a munkám miatt.

Nézegettem személy autót, de nekem ez tetszett meg, mert ebben kényelmesebbnek tűnik levezetni a kilométereket.

Másrészt lecsukhatók a hátsó Üllések, így elég sok dolog befér hátra, ami elég praktikussá teszi számomra. Fent tudnám tartani ne aggódj ezen, csak nem szeretném állandóan, vinni szervizeltetni, hol ez a baja, hol ez. Dieselnél ez könnyen előfordul X kilométernél. Azért tettem fel a kérdést, hogy esetleg van-e valakinek tapasztalata a a motorról, mivel más típusokba is szerelnek ilyen motort. Szedtem össze pár dolgot az idő elteltével. Ne aggódj nem 2000-ért tankolom tele..

2016. febr. 25. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!