Mercedes-Benz Glk benzin?
Sziasztok! Megtetszett nekem a Mercedes-Benz Glk.
Viszont én a dieselt nem preferálóm, plusz megdobva még automata váltóval eléggé elvette a kedvemet róla. Találtam manuális váltóval szerelt típusokat is, annak ellenére, hogy a nagy magyar fórumok csak a 7g tronic-ról papoltak stb. Elkezdtem tehát keresni. Benzines,manuális ez lesz a befutó. Viszont rá kelett jönnöm, kisebb benzines (2.0l) nem nagyon akad, manuális váltóval aztán meg pláne, kb 3db-ot találtam 10 oldalt átkutatva. A kérdés az lenne, mennyire rizikós egy Mercedes Glk 220cdi manuális??, ha már benzinesbe nem találok, ennyi kompromisszumot tudok kötni magammal.Miért ilyen kevés a manuáli benzines?? Ezek a modern dieselek, mennyire megbízhatóak? Gondolom ha valami elszáll nem olcsó..
Külföldön dolgozom, sokat is utazok a munkám miatt.
Nézegettem személy autót, de nekem ez tetszett meg, mert ebben kényelmesebbnek tűnik levezetni a kilométereket.
Másrészt lecsukhatók a hátsó Üllések, így elég sok dolog befér hátra, ami elég praktikussá teszi számomra. Fent tudnám tartani ne aggódj ezen, csak nem szeretném állandóan, vinni szervizeltetni, hol ez a baja, hol ez. Dieselnél ez könnyen előfordul X kilométernél. Azért tettem fel a kérdést, hogy esetleg van-e valakinek tapasztalata a a motorról, mivel más típusokba is szerelnek ilyen motort. Szedtem össze pár dolgot az idő elteltével. Ne aggódj nem 2000-ért tankolom tele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!