Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire jó befektetés egy...

Mennyire jó befektetés egy cabrio Magyarországra?

Figyelt kérdés
Nem arra célzok,hogy megveszem és várok mikor megy fel az ára hanem ,hogy ha veszek egy cabriot mennyire tudom kihasználni a cabriozás élményét Magyarországon ? Érdemes Cabrioban Kabrióban gondolkozni ? Külföldön születtem és jelenleg is élek ,Magyarországon élő unokatestvéreméknek szeretnék születésnapra venni egy autót szóval érdemes cabrioban gondolkozni ?

2016. febr. 3. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Hacsak nem masodik vagy harmadik, 'elmenyautonak' venned, abszolut nem eri meg. Magyarorszag kozel sem tropusi orszag, osztol tavasz vegeig csukott tetovel jarhatna, cserebe lenne egy beazo, maceras, hatso ulessort majdhogynem nelkulozo autoja.
2016. febr. 3. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Egy keménytetős, hátra süllyeszthető kabrió világbajnok ajándék lenne. Én is vennék egy ilyen pözsót, de momentán nem találom a rávaló hét millát..

szóval csak keménytetőst..az igazi vászontetős is nagy élmény, csak... csak még nem nőttünk fel hozzá. Ha fel van húzva, akkor bicsakkal könnyedén belenéznek, mi van mozdítható?

ez van.

2016. febr. 3. 16:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Második autónak jó lehet vagy ha valaki egyedülálló, nincs saját család még.

Lehajtott tetővel szerintem nem sokszor lehet menni. Ha jó idő van akkor oké de ha tűz a nap akkor leégsz a kocsiban, ráadásul volt már elég esős nyarunk, akkor megint nem jó a cabrió.

Ismerek 1-2 embert akinek van cabriója de én még nem láttam őket lehajtott tetővel menni. Lehet hogy meg is unták már. Ha megállsz valahova akkor fel kell hajtanod a tetőt mert bárki kirámolhatja a kocsit ha nem vagy ott.

Beülsz, mész 20-30 percet, megállsz és már húzhatod is fel a tetőt. Lakott területen kívül el tudom képzelni milyen menetszél lehet.

2016. febr. 3. 16:47
 4/8 anonim ***** válasza:
'Lakott területen kívül el tudom képzelni milyen menetszél lehet.' te se lattal meg cabrio-t, csak filmen, jogyerek...
2016. febr. 3. 16:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Na szóval van neki családja férje gyereke ! 11 éves autóját akarja lecserélni csak az anyagi nem volt meg neki eddig én meglepem egy új autóval:) De már azon vagyok,hogy nem egy cabrio lesz az ő álmai autója:)
2016. febr. 3. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Esetleg egy panoráma tetős. Na az élvezhető lenne. Nekem is olyanom van.
2016. febr. 3. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Attól vagyok rosszul, mikor a 10+ milliós cabriókkal tökéletes +25 fokos tavaszi napsütésben felhúzott tetővel járnak, nagyon sok ilyet látok.

Egyébként egész jól ki lehet használni, ha nem vagy finnyás, egy jobb autóban amiben van fűtés, már +10 fokban is le lehet húzni a tetőt, mert kellemes. Nyáron pedig bármikor, ha nem esik az eső. És bár árt a ponyvának az eső, de nem lesz semmi baja ha néha esőbe ki kiviszed. Abszolút megéri ide is cabriót venni.

2016. febr. 3. 18:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Lakott területen kívül sem vészes a cabrio. Peugeot 206CC vel már mentem 170-et autópályán leeresztett tetővel, egyáltalán nem volt gázos a menetszél.
2016. febr. 3. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!