Szlovákiából mennyi idő alatt ér Magyarországra a gyorshajtási bírság?
Figyelt kérdés
Zsolnánál egy aluljárónál valami építkezés melltett mentem el és kint volt egy 30-as tábla ami kicsit havas volt meg ki is volt takarva és csak később esett le mit is láttam.
Ahogy jöttem fel az aluljáróból, látom hogy ott áll egy sötétített ablakú rendőrségi furgon, a tetején egy kamerával ami inkább úgy tűnt hogy a rendszámot figyeli mivel autópálya kezdődött úgy 50 méter múlva.
A furgon mellett óra szerint 35-el mentem, a táblánál meg 45-ön állt a mutató.
20 méteres szakasz volt az egész, előttem a szlovákok legalább 60-al mentek el itt.
Én mégis félek hogy kapok egy jó kis bírságot.
Külföldön a sebességre mindig figyelek és sosem megyek gyorsabban mint lehet.
2015. nov. 30. 13:19
1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy soha. Nekem kamionosként évi 8 - 10 esetben bevillan valahol egy kamera, eddig egyszer jött ki a büntetés, de az osztrák rendszámú pótkocsit kapták le akkor. A labancoknál változhatott valami, mert egy kollégámnak nemrég (személykocsival) 142 - re kiküldtek 45 euró büntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!