Opel Astra G-ből szabad automata váltósat venni?
Figyelt kérdés
2000-2002 közötti G-s Astrak mennyire megbízhatóak az automata váltósok?2016. febr. 2. 14:19
1/4 anonim válasza:
Én inkább manualt vennék, ha meghibasodik az automata az drága mulatság, és a fogyasztást is befolyásolja. Megmondom őszintén nem is nagyon hallottam még automata G astrarol, nem egy tömegcikk.
2/4 A kérdező kommentje:
igazából kifejezetten automata a cél. Csak nincs rá nagy keret, igény annál inkább.
2016. febr. 2. 15:27
3/4 anonim válasza:
Ha jó sejtem easytronic. Az Opelnek katasztrofális az automata váltója. Nekünk van egy 4 éves Corsánk, 15 ezer km-nél megadta magát a váltó elektronikája, 110 ezres mulatság volt. Amúgy meg nem túl okos váltó, nem is rendes automata, hanem manuális, csak elektronika vezérli. Nem akkor vált, amikor szeretném, hogy váltson, 50-es tempónál simán kapcsol ötödiket.
4/4 anonim válasza:
Nekem automata G astram van, ritkasag. Ez meg a hagyomanyos (amerikai tipusu) valtoval van. Semmi baj nem volt meg vele es nagyon jol mukodik. Annyi a hatranya ha nem indul a kocsi nem lehet betolni. De egyszer sem hagyott meg ott, kenyelmes, es az 1.6os motorral huz ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!