Forgalmi vizsga miatti stresszre megoldások?
Figyelt kérdés
Most megyek harmadszor szerdán,de egyszerűen nem tudok nem stresszelni,már ott tartok,hogy nem is kellene folytatnom.Az oktatóm azt mondta,már elsőre odaadta volna a jogositvanyt és a vizsgavbiztos is dícsért,de sajnos hirtelen veszélyesen sávot váltottam(stresszhelyzet) és meghúzott.Nektek hányadszorra sikerült és mit javasoltok a stressz enyhítésére,esetleg megszüntetésére?Előre is köszönöm2016. febr. 1. 12:46
1/5 anonim válasza:
Nyugtatót semmiképpen sem.
Valami olyat, amiről hiszed, hogy használ.
Kávé? Energia ital?
Fejben kell helyre rakni a dolgokat: figyelmesen, szabályosan vezetni, s akkor nem lesz gond.
A veszélyes sávváltás miatti buktatás jogosságát nem lehet kétségbe vonni - nem szabad akkora hibát véteni.
2/5 A kérdező kommentje:
Persze,egyértelmű,de ez is csak a stressz miatti összevisszaság miatt volt...:/ azt se tudtam mitcsinalok hirtelen,teljesen leblokkoltam...Energiaitallal probalkoztam ,Kave se hasznal.nyugtatot mar probaltam oktatom mondta hogy egy gyogynovenyeset probaljunk ki de attol meg csak a reakciokeszsegem lassult...Hamarosan itt a szerda es nemtudom mi lenne a teendo...:/
2016. febr. 1. 14:37
3/5 anonim válasza:
Ha már szerda. Hogy állsz, mi a helyzet? :)
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom kerdesed,hala egnek sikerult!:)
2016. febr. 3. 22:49
5/5 anonim válasza:
Én egészen addig izgultam, amíg be nem ültem a kocsiba. Szerencsére onnantól már nyugodtan, higgadtan ment minden szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!