Szerintetek melyik márka és modell a legjobb csajozós verda? Cabrio előnynek számít csajozásban?
Nagyjából 30 évvel ezelőtt, volt egy Trabantom és imádták a lányok!
Mostanság a gyereknek van egy ócska, 20 éves Marutija és legnagyobb megdöbbenésemre, sok esetben két lánnyal osztja meg az ágyát.
Nem tudom milyen érzés tátong a csajokban, de reggel én főzöm a kávét és jó nézni a tangákat...
A szomszéd sráccal hajtottuk a csajokat anno....
Az ő papájának volt egy tűzpiros 1980-as Fiat Spiderje, én meg a családunk Skoda S100-val próbáltam a nagyfiút játszani. /esélyem sem volt a cabrio mellett........../
Egyik nyári este 11-kor kitört a vihar.Bezárt a kerthelyiség, és mindenki menekült. Három lányt vittem haza, a nekem legszimpatikusabb marad utoljára.
Khmmm.....;)
Eközben a haver egyedül ázott hazafelé a cabrióban.
/naná, hogy a ponyvatető a fater garázsában volt szépen elcsomagolva/ :D
Szintén zenész! :) Egy messzi-messzi galaxisban, volt egy 850-es metálkék Spider, pisiltek a lányok utána ha kifordultunk vele az utcára. :)
Egy K70-est ma sem tudnának sokan hová tenni, az internet nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!