Szerintetek melyik márka és modell a legjobb csajozós verda? Cabrio előnynek számít csajozásban?
Hát ha egy nő,csak az autó miatt akarja megismerni annak tulaját,az már régen rossz!!
De egyébként az ilyen plázacicáknak mindegy milyen autó az,csak süssön róla,hogy drága!
Szerintem a cabrio baromi kényelmetlen és nagyon ritkán van olyan idő, hogy ki lehessen használni.
Valami nagy, nagyon fényes, nagyon tiszta, nagyon jó állapotú az, amit megnézek. Márkától függetlenül.
Mondjuk ettől még nem csúszik le a bugyim, de az ilyeneket észreveszem. :)
Azt is megnézem, ha valami ritka márka, amiből kevés van, amit nem ismerek fel kapásból, mert az is feltűnő. Azt azért nézem meg, hogy vajon milyen márka.
De a lényeg, hogy nagyon-nagyon tiszta legyen és szép fényes.
Elolvastam a belinkeltet és még az jutott eszembe, hogy belül is legyen nagyon tiszta.
Egyszer randiztam egy sráccal és haza akart vinni. Tele volt szeméttel. Konkrétan a lábam alatt is oda voltak dobva mindenfélék. Mondtam, hogy köszi megyek inkább busszal. Meg ugye a lányok nagyon vigyáznak a ruhájukra is, úgyhogy a tisztaság nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!