Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi, kenőpénz?

Forgalmi, kenőpénz?

Figyelt kérdés

Ha adok mennyit szokás adni? Kenő pénz esetében 99% vehetem hogy sikeres lesz a vizsga? Mit kell elkövetni ahhoz hogy kenőpénz mellett is bukjak?

Eddig 2x buktam meg de lassan el telik a 2 év a sikeres kresz vizsgám óta és muszáj lenne befejeznem. Teljesen korrekten vezetek de vizsgán ideges vagyok nagyon és sokszor lefulladok mert remeg a lábam a kuplungon, ferdén parkolok be stb. Vizsgán kívül gyakorló órán tök jól mennek a dolgok. Kétségbe vagyok esve, szerintetek?

2016. jan. 29. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Én háromszor buktam. Az első vizsgám teljesen jól ment, egy gyalogost nem vettem észre és ezen múlt. Onnantól kezdve folyamatosan romlott a vezetésem a folyamatos kudarcok miatt, leginkább a parkolások nem mentek. 4. vizsgán megkaptam ugyanazt a vizsgabiztost, aki az elsőn is volt, ott se ment minden a legjobban, egyszer megengedte, hogy újrakezdjek egy parkolást, rendes volt. De egyébként pár hibaponttal meglett, valószínűleg azért is mert látta, hogy már a negyedik vizsgám. Ennek ellenére nekem soha nem lett volna bőr a képemen, hogy lefizessem ahhoz, hogy átmenjek. Egyszerűen nem tudtam volna megtenni, bármennyire is akartam a jogsit. 2 bukás még nem a világ, szerintem sikerülni fog.
2016. jan. 29. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
5%

Eléggé törvénytelen dolgokra kérdezel rá.

Jobban tennéd, ha magad törölnéd a tisztességtelen szemét kérdésedet.

2016. jan. 29. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem azért, de nekem minden vizsgám elsőre meglett(ugye ahány aktegória annyiszor kresz,rutin,forgalmi).

Nem kenőpénz kell hanem gyakorolni, ha nem megy nem mész vizsgára.

Nem szégyen a plusz óra, egyik kategóriánál én is vettem pár plusz órát.

2016. jan. 30. 00:34
 4/4 anonim válasza:

Én 5 éve csinaltam a jogsit.

Akk mondta az oktatóm, h vizsgabiztos függő a dolog.

Van aki elvárja / van aki nem....

2016. máj. 2. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!