Mi ez az új szabály, hogy a pedálokhoz nem szabad nyúlni?
Figyelt kérdés
Van egy használt autóm, 210.000 km-el vettem. Most a nyálkás, olvadásos időben észrevettem, hogy annyira megkoptak már a pedálvédő gumik, hogy megcsúszik rajtuk a nedves cipő. (Balesetveszélyes)
De nem merem lecserélni, mert havernak vissza kellett tenni a műszakira a régieket, különben meg akarták tagadni olyan indokkal, hogy megbuherálta az autó hivatalos korát és futását tanúsító alkatrész(eke)t.
Meg állítólag levon az autó értékéből, ha majd el akarnám adni (szerintem pont ellenkezője kellene legyen, hiszen részben állagmegóvási dolog).
Mindkettőt hülyeségnek érzem, bár az első tény, mert megtörtént. Szerintetek?
27/F
2016. jan. 26. 23:08
11/11 anonim válasza:
Műszakin az érdekli őket legkevésbé hogy annyi km van e az autóban amenyinek kinéz. Egy 40 éves bogárhátú ezek szerint csak eredeti már szétrohadt szétmállott alkatrészekkel mehet át a műszakin? Szóval kicserélheted, sőt biztonságosabb is lesz, de ne tuning pedált vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!