VW Corrado 2.9 VR6 alapjárati gond, rángat, puffog és nem pörög fel alacsony fordulaton. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
1 éve vettem egy Corrado Vr6-ot.
Azóta alapjárati gondom van és alacsony fordulaton torpan, rángat és durrog a légszűrőnél.
Hidegen az autó tökéletesen veszi a lapot.
5-6 perc múlva lebukik az alapjárat, van mikor le is áll.
Ha tövig nyomom a gázt akkor minden rendben van azaz 3000rpm felett minden rendben van!
Olyan mintha alacsony fordulaton, megfulladna az üzemanyagba.
Amit idáig cseréltem és nem oldodott meg a probléma:
Légtömegmérő, lambdaszonda, fojtószelep érzékelö, hőfok jeladó, AC pumpa, gyujtasmodul, elosztofedél, rottor, gyertyák, gyertyakábelek, injektorok, vezérlőegység rendben van.
Valaki tud valami megoldást?
2016. jan. 25. 11:57
1/4 anonim válasza:
Megfelelő diagnosztikai műszerek nélkül senki sem fogja megmondani neked mi a baja. Cserélgetheted az alkatrészeket vaktában, viszont kevesebbe kerül egy jól felszerelt szakműhely.
2/4 anonim válasza:
Az EGR szelepről húzd le a csatit.Ha megszűnik a hiba akkor az a bűnös.Én azért mindet letesztelném egyesével.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, sajnos azon már túl vagyunk, már 5 szervizbe is megnézték, megfelelő műszerrel és minden rendben van a diagnosztika szerint, de senki nem talál semmit :D
2016. jan. 25. 18:15
4/4 simike13 válasza:
Szia,megoldódott a probléma?Nekünk is ez a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!