Szerintetek megéri megcsinálnom a jogsit?
Apum előállt ezzel az ötlettel még a nyáron, csak akkor nem tudtam, hogy belevágjak-e. Előnye mindenképp meglenne, hogy bármikor ott lenne a kezemben, és ha még most csinálnám meg, kicsengetnék nekem az egészet, nem saját költségből kéne.
Viszont egyetemistaként Budapesten semmit nem tudnék kezdeni vele, nincs autóm, és nem is akarok később sem, teljesen tömegközlekedés-párti vagyok.
Szerintetek megéri beleölni annyi energiát, ha nincs rá szükségem?
20F
#11!
Lehet hogy "divatszöveg", de reális. :)
„Apuka szeretne végre borozgatni a nagymamánál vasárnap...xD ”
Igazából apuka és anyuka szeretnének inni :D nem tudom, hogy vállaljam-e ezt az őrült nagy nyomást, hogy nem ihatok! :P
De amúgy nagyon is bennem van ez a vezetési vágy, hiszen hiába nincs jogsim, egyszer már próbáltam – és király volt :D
100%, hogy olyan munkám lesz, amihez nem kell jogsi. Persze, nem tudhatom előre, meg ilyenek → de, tudom :)
-elég határozott vagyok, de kompromisszumképes
-jók a reflexeim
-nem tudom, hogyan reagálok váratlan szituációkra
-egyáltalán nem vagyok erőszakos
-nem túl jó a szemem, –3,5-es (értelemszerűen van szemüvegem)
-bírom a terhelést
„Elvárható a döntés, a határozottság, és egyéb, az öregek által szajkózott izék.... ;) ”
Hidd el, ha apum azt mondta volna, „fiam, tanulj meg villamost vezetni”, gondolkodás nélkül mondok egy határozott igent. :D
Köszi a válaszokat :)
Lehet, hogy sosem fogsz autót vezetni, de legalább humorod van.
A mai világban már ez is értékelendő! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!