Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen sorrendben kell megcsin...

Milyen sorrendben kell megcsinálnom a jogsit?

Figyelt kérdés
Először az 55 kérdés? úgy láttam, tudom, hogy ezekben a kérdésekben van az autó elindulás, megállás,kuplung... de én semmit nem tudok magáról az autóról a fogalmakat, táblákat már tudom de nem ismerem az autót.(még nem kezdtem el a jogsit.)
2013. ápr. 9. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Először is beiratkozol az autósiskolába, majd végigülöd az elméleti tanfolyamot és levizsgázol elméletből. Ha megvan, akkor mész gyakorlatra, körözöl a tanpályán, forgalomban jössz-mész, a végén pedig gyakorlati vizsgát teszel. Közben pedig - ha még nem tetted meg korábban - le kell tenned az elsősegélynyújtó vizsgát.
2013. ápr. 9. 14:48
 2/5 A kérdező kommentje:
és neked meg van a jogsid? ha igen akkor az 55 kérdésben volt autóval kapcsolatos kérdések? mármint a fék kuplung megálláskor mit kel csinálni meg ilyenek mert én egyáltalán nem ismerem az autót.
2013. ápr. 9. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A KRESZ vizsgán van pár műszaki kérdés. Legtöbbje pofonegyszerű, de van egy-két megcsavart is (pl: nő a kuplung holtjátéka kopás esetén?).

De ezeket szépen elmondják elméleti oktatáson, no meg kapsz egy szép könyvet amiben minden le van írva. Megtanulod az egészet és már mehetsz is tovább.

2013. ápr. 9. 15:03
 4/5 A kérdező kommentje:

akkor először a kérdések vannak? az a KRESZ vizsga? és utána a gyakorlat autóval órákkal együtt? elnézést a sok kérdésért csak szeretném elkezdeni de nem akarok sík hülyének tűnni. Hetek óta ezt az oldalt böngészem és sorba tanulom.

[link]

2013. ápr. 9. 15:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Kocsiba csak sikeres kreszvizsgával ülhetsz, így ez az első. Az eü vizsga bármikor történhet, ha nem vagy felmentve. Kezdheted akár azzal is, aztán az oktatás, vagy hagyhatod a végére is, amikor minden más már megvan. A lényeg, hogy addig nem kaphatsz jogsit, amíg nincs meg a három sikeres vizsga.
2013. ápr. 10. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!