Milyen sorrendben kell megcsinálnom a jogsit?
Figyelt kérdés
Először az 55 kérdés? úgy láttam, tudom, hogy ezekben a kérdésekben van az autó elindulás, megállás,kuplung... de én semmit nem tudok magáról az autóról a fogalmakat, táblákat már tudom de nem ismerem az autót.(még nem kezdtem el a jogsit.)2013. ápr. 9. 14:20
1/5 anonim válasza:
Először is beiratkozol az autósiskolába, majd végigülöd az elméleti tanfolyamot és levizsgázol elméletből. Ha megvan, akkor mész gyakorlatra, körözöl a tanpályán, forgalomban jössz-mész, a végén pedig gyakorlati vizsgát teszel. Közben pedig - ha még nem tetted meg korábban - le kell tenned az elsősegélynyújtó vizsgát.
2/5 A kérdező kommentje:
és neked meg van a jogsid? ha igen akkor az 55 kérdésben volt autóval kapcsolatos kérdések? mármint a fék kuplung megálláskor mit kel csinálni meg ilyenek mert én egyáltalán nem ismerem az autót.
2013. ápr. 9. 14:58
3/5 anonim válasza:
A KRESZ vizsgán van pár műszaki kérdés. Legtöbbje pofonegyszerű, de van egy-két megcsavart is (pl: nő a kuplung holtjátéka kopás esetén?).
De ezeket szépen elmondják elméleti oktatáson, no meg kapsz egy szép könyvet amiben minden le van írva. Megtanulod az egészet és már mehetsz is tovább.
4/5 A kérdező kommentje:
akkor először a kérdések vannak? az a KRESZ vizsga? és utána a gyakorlat autóval órákkal együtt? elnézést a sok kérdésért csak szeretném elkezdeni de nem akarok sík hülyének tűnni. Hetek óta ezt az oldalt böngészem és sorba tanulom.
2013. ápr. 9. 15:08
5/5 anonim válasza:
Kocsiba csak sikeres kreszvizsgával ülhetsz, így ez az első. Az eü vizsga bármikor történhet, ha nem vagy felmentve. Kezdheted akár azzal is, aztán az oktatás, vagy hagyhatod a végére is, amikor minden más már megvan. A lényeg, hogy addig nem kaphatsz jogsit, amíg nincs meg a három sikeres vizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!