Szerintetek megéri megcsinálnom a jogsit?
Apum előállt ezzel az ötlettel még a nyáron, csak akkor nem tudtam, hogy belevágjak-e. Előnye mindenképp meglenne, hogy bármikor ott lenne a kezemben, és ha még most csinálnám meg, kicsengetnék nekem az egészet, nem saját költségből kéne.
Viszont egyetemistaként Budapesten semmit nem tudnék kezdeni vele, nincs autóm, és nem is akarok később sem, teljesen tömegközlekedés-párti vagyok.
Szerintetek megéri beleölni annyi energiát, ha nincs rá szükségem?
20F
Mindenképp csináld meg.Szinten tartáshoz az is elég, ha 1-2 hetente vezetsz pár percet.
Később pedig rengeteg munkahelynél elvárás a B-s jogsi.
Apuka szeretne végre borozgatni a nagymamánál vasárnap...xD
Muszájból nevezess,abból csak a baleset van.
"Szerintetek megéri...?" Hmmmm. :(
Te elvárod, hogy helyetted mondjuk ki az áment ebben ügyben, miközben lövésünk sincs, hogy:
-mennyire vagy határozott
-milyenek a reflexeid
-hogyan reagálsz a váratlan szituációkra
-mennyire vagy erőszakos
-milyen a látásod
-hogy bírod a terhelést a stresszt...stb.
Szóval az a gyanúm, hogy kibúvót keresel és el akarod hárítani a felelősséget.20 évesen ez már nem fair játék.
Ebben a korban az embert már felnőttnek tekintik.
Elvárható a döntés, a határozottság, és egyéb, az öregek által szajkózott izék.... ;)
A kérdésedre:
Általában mindenkit arra biztatok, hogy tanuljon meg vezetni
/tehát NEN arra, hogy "szerezzen" jogosítványt/
Viszont a Te hozzáállásodat tekintve, nem erőltetném.
Próbáld megértetni a Papával, hogy ez nem a Te világod, így sok későbbi kellemetlenségtől óvod meg magadat.
A te korodban én is így voltam vele, és nem tettem le. Most 30 körül értem el oda, hogy úgy érzem, megérné autót tartanom és fontolgatom a jogsit. Munka mellett már sokkal-sokkal nehezebb lesz erre is időt szakítanom.
Ha a szüleid fizetik, ragadd meg az esélyt és mindenképpen szerezz jogsit, mert tényleg nem tudhatod, hogy mikor lesz rá szükséged. Arra figyelj, hogy azért időnként vezess valamennyit rendszeresen. Ha másképp nem jutsz járgányhoz, van egy csomó oktató akinél bármikor vezethetsz pár száz forintért per kilóméter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!