Ezen mi kerül ennyibe?
Vasazó kisebbségiektől hallottam: Tezsvír! Összegyűlt sok zsé megyek osz veszek Merdzsót. Há Búgáttit vegyél! Mer a Búgatti a csájékat bebúgati. Alig tudtam visszatartani a röhögést.
Kis sorozatban gyártották kézi összeszereléssel és a legerősebb utcai széria sportautó. Olyan nagy név , mint a Ferrari.
Jó befektetés volt ám a Bugatti, jelenleg nem gyártják, és most használtan sokkal többért el lehet adni, mint amennyiért vették újonnan. De azért messze nem ér annyit, szerintem ezt valaki csak úgy kitette, hogy legyen a hahu-n is másfél milliárdos autó, de nem messze nem ér ennyit.
Amúgy, jó hogy szervíkönyves és nemdohányzó, de látom nincs odaírva, hogy orvos hölgy tulajdonos 4-dik autója, aki csak minden második hétvégén veszi elő, hogy megnézze a 3 km-re lakó unokákat, úgyhogy startból nem kéne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!