Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezik az, hogy ez tényleg...

Létezik az, hogy ez tényleg "csak" ennyibe kerül?

Figyelt kérdés

[link]

Oké ez még mindig sok érte, legalább 3,5-ig lekéne alkudni, de komolyan csak 102 ezer km van benne ?

Hol van itt a bökkenő?

2015. jún. 18. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ülésből legalább 220 ezer látszik...
2015. jún. 18. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy sehol nincs bökkenő,még akár ez is előfordulhat..8 év alatt egy százas reálisnak tűnik,bár az igazat megvallva egy ekkora dízel bálnát nemhinném hogy boltbajárni tartottak fenn,ha céges volt,akkor a 3-szorosa sem kizárt.
2015. jún. 18. 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Jézusom, az enyém is pont ilyen 2007-es, és egy éve megvolt 3 milláért... És pont ilyen újszerűen néz ki mint amit linkeltél. Persze 280 ezret mutatott az óra mikor megvettem, azóta csak megy és megy, de még ha egy millát rá kellene költsek, akkor is jobban jártam, mintha ezért kiadtam volna ennyi pénzt. Amúgy reális lehet az a km ha már képes ennyi pénzt elkérni érte.
2015. jún. 18. 23:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Igaza van az #1-nek (bár szerintem még több :) ), ráadásul arra nem vették a fáradságot, hogy rendben, tisztán tartsák, vagy kitisztítsák eladás előtt! :(

És itt jön be a magyarok számára oly sokat mondó "szent szervizkönyv"...LOL :D

Javasolt cikk:

[link]

"Hősünk megvette az autót újonnan, szalonban. Használja, a kormányra huzat kerül, az ülésre szintén, a váltógombra Folpack (nem vicc), amikor itt az ideje, 15 ezernél elviszi olajcserére, ahogy kell. De nem a márkaszervizbe, hanem a haverhoz. Lecserélik az olajat, szűrőt stb., harmincezernél megint olajcsere. 45-nél jön a csavar. Szó szerint, óra visszacsavarva 15 ezerre, irány a márkaszerviz, pecsét a könyvbe, mindenki boldog, és így tovább."

2015. jún. 19. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!