Miben jobb az automata váltós autó mint a normál?
Ritka, hogy automata-váltós kérdéshez ilyen kulturált, racionális válaszokat adnak a válaszolók...
...na jó, a utolsók már picit vitatkoztak, de ez nyagi volt..
távol hazánktól dolgoztam, ott szerettem meg az automata váltós cirkálókat(szolgálati)
Azóta csak automatám van. (temészetesen a szolgálati kocsik kézisek)
Egy régi omegám volt európai gyártmány, ennek a váltója még nem volt reteszelve...az új tulaj azért vette meg, mert álomszép autó volt, és ájulásig finom volt a váltója..nos a vevő neje másnap rutinból visszaváltott autópályán...nem kellett volna, a váltó szét is szállt.
Még sosem romlott el automata váltó alattam, ráadásul olajat sem cseréltem soha. Általában 160-200 ezer mérföldet ír a katalógus, de volt olyan japán kocsim, amiben élettartamos volt az olaj.(katalógus szerint)
hogy miben jobb az automata. Egyszerűen nem kell a váltásra, kuplungozásra figyelni, dugóban tökéletes kényelem.
...azontúl a nejem bal lába beteg, csak automatát vezethet.
Az újabb váltók már csodákat is felmutatnak, mint már írták előttem. Persze csak a hidraulikus váltókról beszélek, a többit nem ismerem.
Automata mindörökké!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!