Autósztrádán melyik verzió a biztonságosabb? Gyorsan menni vagy tötymörögni?
Egy olyan sztráda mentén lakom ami tavaly nyárig csak félig volt kész, tavaly elkészült az országhatárig. Azóta drasztikusan megnőtt a forgalma és sajnos így az idióták száma is megszaporodott. Eddig úgy mentem rajta a 16 éves 1.3-as Swifttel, hogy 100 km/h-val a legkedvezőbb fogyasztás és a biztonságosabb vezetés miatt. Sajnos azonban mostanában több balesetveszélyes helyzet is kialakult, a 200-al haladó román BMW-k és társaik nehezen akarnak kikerülni, a bal oldalamat már majdnem többször elvitték, hátulról is majdnem belém jöttek már, van mikor 10 cm-rel mögöttem kezd csak bele az előzésbe. Tegnap kipróbáltam, hogy 130-140-el mentem, egy valaki előzött meg, nem volt baleset veszély, nyugalom volt viszont félelmetes az a sebesség szerintem. Többeket így én előztem meg.
Melyik a célszerűbb megoldás?
" tudomásul kellene venni, hogy nem mindegyik kocsi bírja a 100 feletti tempót"
Akkor azzal tessek az orszaguton menni.
Szalmabab-erveles.
Szanalmas.
Tokolhetsz szazzal is, sot tolem egy kamion seggeben is haladhatsz ha akarsz, csak akkor maradj a kulso savban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!