Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen fm transmittert ajánlot...

Milyen fm transmittert ajánlotok 5-6ezerig?

Figyelt kérdés
Ebay-en és Amazonon nézegettem, de nem tudom, hogy melyiknek a hangzása lenne a legmegfelelőbb. Csak zenehallgatásra használnám. Az itthon a boltban is kapható transmitterekről mi a véleményetek?

2016. jan. 23. 03:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy Sencor smw 165 van. Nem igazán mondanám, hogy meg vagyok vele elégedve. A kis távirányítóján a gombokon meglátszik a körmöm nyoma, mert sajnos csak körömmel veszi az "adást". Viszont aránylag gyorsan feláll, fél perc alatt betölti az összes zeném(32GB). Abba a problémába estem még, hogy csak 16GB-ig olvas SD-kártyát, viszont USB-ről a 32-t is olvassa.
2016. jan. 23. 05:51
 2/10 anonim ***** válasza:

Miért nem veszel egy USB-s fejegységet pár ezerrel drágábban?

Opeled van?

2016. jan. 23. 06:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha kitudod cserélni a lejátszót a kocsiban akkor már 6 ezerért kapsz normális USB-set, legalábbis én ennyit fizettem és ingyen kiszállították.

edigitalon nézegess

2016. jan. 23. 11:46
 4/10 anonim ***** válasza:

Én kicseréltem, és nem pár ezerrel drágább. Golf 5-be csak a beépítő keret és az átalakítókábelek 10 ezrembe fájtak, és akkor még vettem egy 30 ezres rádiót. Aztán el kellett vinnem szerelőhöz, hogy felhúzzon egy szálat, hogy gyújtás levételekor kikapcsoljon a rádió.

Most tartok ott, hogy összerakom az autót. Ne tudd meg, hogy milyen kínszenvedés volt kiszedni a gyári rádiót, szét kellett szedni a fél műszerfalat.

Előtte volt FM transzmitterem, Sencor, 5-6 ezer Ft volt, elviselhetően szólt. A telefonomat dugtam rá jack-kel.

Az viszont igaz, hogy a bluetooth a világ legjobb találmánya egy autórádióba.

2016. jan. 23. 13:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Pont ezért kérdeztem...-ha ilyen fejegysége van akkor valóban transmitter...
2016. jan. 23. 14:06
 6/10 Koaxk Ábel ***** válasza:
50%

Én végigjártam a pokol összes bugyrát ilyen téren.

Az FM transmitter egy pocsék dolog, ebből nincs olyan, hogy jó vétel...

Egy bóvli vacak az összes, itt abból tudsz választani, hogy nagyon xart, vagy csak xart veszel.

De, hogy érthető legyen, ugye ez belő egy rádió frekvenciás jelet, amit befog a rádió.

Nah ezzel együtt befog minden egyéb zajt is, egy kicsit értelmesebb hangrendszernél elsírod magad, de még a gyári rendszernél is botrányosan rossz a hangminőség, inkább akkor music fm-et vagy egyéb adót hallgasd.

Írta itt valaki, hogy a "bluetooth a világ legjobb találmánya egy autórádióba."

Ez megint egy oltári baromság, ezt is próbáltam!

Ez arra jó, hogy telefont felvedd a kocsiba, ott a hangminőség nem szempont. Értelmes zenehallgatásnál, megint összeszed egy halom háttérzajt amitől igazából a minőségi zenehallgatás egy nagy xar lesz.

Persze egy gagyi gyári rendszerhez a bluetooth még "elég" lehet, de akinek van egy kicsi igény szintje a zenével kapcsolatban az ezt is igen gyorsan elfelejti.

Autóban értelmes minőségű zenehallgatáshoz minimum közvetlen CD/MP3 lejátszás kell, ehhez pedig jó eséllyel fejegység csere szükséges.

2016. jan. 23. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább USB-s fejegység. Használt autóhifis oldalakon/face-en már ennyiért kapsz használt USB-s fejegységet, újonnan is max pár ezerrel drágább.
2016. jan. 23. 18:09
 8/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Igen Opelem van és a fejegység váltás azért nem játszik nálam, mert túl bonyolult lenne. Beépítő keretet is kellene venni már csak az 4-5ezer lenne, ráadásul megbontaná az összképet (a kocsi belseje szinte gyári állapotú, egy karc, vagy kopás sincs benne), akkor ott van az, hogy nem tudnám a kormányról irányítani a rádiót, ráadásul a gyárit dobhatnám is ki, mivel nincs meg a kódja, ezért is döntöttem a transzmitter mellett. Természetesen tisztában vagyok, hogy nem lesz stúdió minőségű, de nem is egy Bose rendszerrel használnám, csak a gyári két hangszórót szólaltatnám meg vele. Egy-egy hosszabb út során, pedig hangoskönyveket hallgatnék. Szerintem erre ez a legalkalmasabb. Erről egész jókat írnak: [link]

Ha postával együtt lenne, akkor megrendeltem volna már.

2016. jan. 24. 21:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Milyen Opeled van milyen fejegységgel?
2016. jan. 24. 21:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Opel Corsa C 2001-es. CDR 2005 (Delco Electronics) van benne. Íme egy kép róla: [link]
2016. jan. 24. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!