1000000Ft-ért milyen kocsit ajánlotok?
Nehogy leírd ,hogy mire kéne,hol használnád stb....majd mi kitaláljuk!!
A kérdés színvonalán válaszolva kéket......ja nem,inkább pirosat....
Nem tudom, mi ez a mánia, hogy 10 évnél ne legyen idősebb egy autó (persze itt már 11). Nézd meg például a 15 éves Audikat, azok közül, amelyik nem volt törve, majdnem mindegyik olyan, mint az új. 1 szem rozsda, 1 csálén álló elem, 1 mattulás folt nincs rajtuk. 15 évesen is mintha újak lennének (kis jóindulattal).
1 millióért kapsz már 10 éves, vagy fiatalabb autót, de azért ha például nálad elvárás a valós kevés km, akkor már egy alsó-középkategóriás autóból is idősebbet tudsz venni.
Mi történt 2005-ben, mit találtak fel akkor?
1.000.000 -ért nagyon jó autókat lehet venni. Lehet egész újszerű kicsit, 10 éves közepeset, vagy 10-15-20 éves nagyot/sportosat/különlegeset.
Attól függ, mire kell.
Ha városba futkozni, akkor egy pár éves pici benzinest, ha többet menni, akkor egy közepest.
Ha esetleg izlésed is van már, akkor mehet egy régebbi(nem feltétlenül agyonhasznált szar), ami tetszik is, mert pl luxus, sprortos, stb.
Én az utóbbi mellett döntöttem, és a legjobb döntésem eddig autóvételnél!
Köszi a bizalmas kérdést, de nem ismerlek, nem tudom mik az elképzeléseid, és arról sincs tudomásom, hogy vezetsz, és van-e egyáltalán jogosítványod.
Úgy hogy ha nem olyan nagy baj, egyenlőre nem adok tippeket.
Különben, ha tényleg komolyan gondolod, akkor postázd a lóvét, és majd meglátom, mit tudok számodra ajánlani. ;)
/vagy talán fogalmazz egyértelműbben/
5-ösnek.
Egy 2002-es Rover 75 2,0 V6 kombit. Magyar első tulajtó, 130.000 km-rel, friss nagyszervizzel. Szinte karcmentes, töve sem volt.
11 millió volt újan, én 950-ért vettem 2 éve. Szerviztermékeken(olaj, szűrők, stb) kívül 50.000 Ft-ot költöttem rá 2 év(30.000) km alatt.
Hihetetlen élmény. Hatalmas, biztonságos, van azért extra(szerencsére még nem sok). Volt előtte csomó más, főleg kisebbek, új is, de ez a legjobb döntésem.
Persze szerencse is kell, meg gyakorlat(hogy ne verjenek át).
9-es, köszi!
Bevallom, féltem tőle nagyon, de eszembe jutott, hogy amikor jó 10 éve láttam ezeket újságokban, hogy csorgott a nyálam.. :)
Mivel sok autóm volt már, ismerősök is sokszor kérik ki a véleményemet, és mindig azt mondom, merjenek mások lenni. Nem vehet mindenki Focust, stb(semmi bajom vele amúgy).
Jobban vigyázok erre, mint amikor új autóim voltak, annyira szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!