Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogsi utáni első kocsi 200ért?

Jogsi utáni első kocsi 200ért?

Figyelt kérdés

Üdv! 24 évesen nyáron lesz meg a jogsim, kérdés, hogy milyen autót vegyek ha max 200 áll rendelkezésemre? Nem érdekel mennyi a max sebesség, autópályát bírja azt kész, nem érdekel hol rohad, ennyiért csak olyan van, nem érdekel az se hogy hogy néz ki, de lehetőleg ne trabant vagy valami lada legyen. Ami érdekel az a biztonság, fogyasztás, időszakos költségek. Nézegettem cliokat, swifteket hasonló kisautókat. Bevásárlásra, kirándulásra, max balcsira illetve néha munkába kellene. Szerintetek? Nem jó autót keresek elsősorban, hanem ennyi pénzért a legjobbat. Köszi!

Ja 200 összesen átírattással minden szarral együtt :)

2016. jan. 22. 13:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Hasznosak voltak. Sajnos mivel engem se anyuci, se apuci nem támogat és lakást is fizetnem kell, vagy ebből veszek autót, vagy gyűjtök még és addigra el felejtem azt is, hogy hol az autóban a kormány...

De nyilván 20-30-at még nehezen de hozzátudok csapni valahogy. így a clio és favorit jónak tűnik. Az astra és a polo III már álom lenne :)

2016. jan. 22. 13:47
 12/17 anonim ***** válasza:

"Maruti meg a biztonság xDDD -belülről kirúgod a lámpáit.. "

Valóban nem biztonságos, de ebben az árkategóriában egyik sem az.

Nekem az volt az első kocsim, és nagyon szerettem. Könnyű vele parkolni, és 5 ajtós.

Most egy Swiftem van, 3,5 éve vettem 260-ért, nincs vele különösebb gondom, kis fogyasztású, olcsó alkatrészek....

Szóval modernebb Maruti...

2016. jan. 22. 13:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzért eget tudok neked mondani: nézegess facebookon opel, suzuki, fiat... adok veszek csoportokat. Ott mindig lehet taláni autókat amit 80-100 000 forintért bontásra kínálnak. De vigyázat ezeknek mindig van valami bajuk, de ha van rajta még 1 év műszaki meg közlekedésre alkalmas akkor egy éven belül talán ki tudod javítani azt a hibát(már ha nem 100 000-res tétel)

Jobb ötletem sajnos nincs ennyi pénzért.

2016. jan. 22. 14:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Mi az hogy 50k az atiras?

100+++++volt a kocsim atirasa

200k bol ha kocsi kell 50ertmax80ert skoda120, atirason tul ami marad azt meg rakolteni, mert ennyi penzbol nincshibatlan kocsi.

2016. jan. 22. 20:34
 15/17 anonim ***** válasza:

"Mi az hogy 50k az atiras?

100+++++volt a kocsim atirasa"

Pedig egy Suzuki 50, egy Maruti még olcsóbb is. Eredetvizsgával együtt...

2016. jan. 22. 21:11
 16/17 anonim ***** válasza:

"Ja 200 összesen átírattással minden szarral együtt"

Valahogy az az érzésem hogy az autózást nem neked találták ki.

Sosem fogsz egy normális téligumi garnitúrát vásárolni,ott spórolsz majd ahol csak lehet...

Mindannyiunk érdekében-halaszd el ezt a projektet még pár évvel.

2016. jan. 23. 05:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Oks, tegyük fel, találsz egy vállalható vasat ennyiért. Azt ugye tudod, hogy ha egy métert se gurulsz vele, akkor is havi 3-4 ezer a fenntartása?
2016. jan. 23. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!