Attila8910 kérdése:
2002,2. 0 Hdi motor hengereiben mennyi a nyomás?
Figyelt kérdés
Hello.Azt szeretném kérdezni hogy egy 2002 Peugeot Boxer 2.0Hdi motorban mennyi a nyomás. Mert csak hideg indítóval indul amúgy szépen jár de nem indul el máskép. Előre is köszönöm a válaszokat.2016. jan. 22. 12:29
11/21 A kérdező kommentje:
Nem. Szinte egyáltalán nincs is.
2016. jan. 22. 20:36
12/21 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy nem kompresszió gondja lesz. Régebben bontottam Peugeot-kat, ezekhez a HDI motorokhoz elég sokszor keresték a magasnyomású szivattyú szabályzó szelepét. Azt nem tudom milyen tüneteket okoz, ha kezd elromlani, de ez is egy tipp.
13/21 A kérdező kommentje:
A nagy motorosban mikor elkezdet romlani a magasnyomású szelep akkor leált a motor magas fordulaton de viszont szépen idult. Én is gondoltam már rá hogy az a baj. Csak ezért zártam ennyenlőre ki ezt a dolgot.
2016. jan. 22. 22:31
14/21 A kérdező kommentje:
Kicseréltem az izzitógyegyákat. Most az ujj gyegyákon 4 ből 2 tiszta motor olaj. Ugy hogy gondolom gyürűtöréses.
2016. jan. 23. 11:49
15/21 A kérdező kommentje:
Azt véletlenül nem tudja valaki hogy a 2.0 helyére belehet-e rakni mondjuk a 2.2 es morort?
2016. jan. 23. 14:40
16/21 anonim válasza:
Na majd a kompressziómérő megmutatja mekkora a baj. A gyengén muzsikáló hengerekbe ne felejts el egy kevés olajat ráönteni és újra megmérni!
A motor valószínűleg befér, mert szerelték ilyennel, de a motorvezérlőt és lehet, hogy a kábelköteget is cserélni kell hozzá.
17/21 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy már a kipufogon ús folyik az olaj. És olcsobb ha rakokbele egy másikat mint ezt felujitgatni.szerintem.
2016. jan. 24. 19:22
18/21 A kérdező kommentje:
22- 23-24-25 bár van a hengerekben. Akkár higy is próbáltam több nem jött ki belőlük..:(
2016. febr. 14. 20:47
19/21 anonim válasza:
Azt már bizony minimum gyűrűzni kell.
20/21 A kérdező kommentje:
Nem javítgatom ezt. Inkább rakok bele egy másikat. Ez meg jó lesz alkatrésznek. Mett itt kint nagyondrága lenne javítani. Olcsobb ha másikat veszek.
2016. febr. 16. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!