Opel astra f 1.7 td (isuzu motoros) teljesítmény növelés tuning tippeket valaki?
Regisztrálj az opelforum.hu-ra. Ott többet tudnak segíteni.
Nekem is hasonló van csak B vekiben. Tudtommal az adagolónál lehetne neki több üzemanyagot adni, de ezeket jóformán csak szakember tudja megoldani (hogy az adagoló és a turbo összhangban legyen).
F astrába kétféle gyártmányú 1.7-es dieselt szereltek. Isuzut és német opelt.
Amit belinkeltél az a 68 lovas 1.7 F astra, az pedig az opel saját blokkja, nem pedig isuzu diesel. A későbbi astrákba szerelt isuzu diesel már chiptuniongolható de tudtommal az F astrába szerelt még nem.
az autómban 170.000 km van,és ez érezhető is,nem csak az órában van ennyi...igen az autóban isuzu motor van,olvastam több helyen hogy a turbo gyárilag 0.2-0.3 bar töltő nyomást ad le max,ezt egészséges keretek között fel lehet húzni 1.0 bar-ig. írták többen hogy felhúzták 1.2 re meg 1.5 re de a motor nem bírta hosszú távon.. különböző tippekre is kíváncsi lennék,pl kipuf,turbó,lefújószelep,adagoló..stb ki hogyan merre csinálja,te szted mi a jó mi a nem ,tapasztalatok,nem fújjogást meg alaptalan fikázásokat kértem.. mint például az "500ezer km van benne és biztos szétvan hajtva ezért.." stb mindenki magából indul ki köszi,szóval még egyszer mondom nem fikázásra,meg a másik leszólására vagyom kíváncsi hanem tippekre,tapasztalatokra,tanácsokra!
köszi mindenkinek! :)
Hogy megtörjem a csendet tanácsoltam hogy regisztrálj az opelforum.hu-ra. Ott a minap is olvastam olyan ember hozzászólását aki fentebb húzatta az isuzu blokkot.
Tegnap 18.44-kor írt hozzászólást.
Ezen a fórumon több embert találsz aki otthon van az isuzu dieselben.
Sziasztok!
Nekem lenne egy kérdésem felétek.
Van egy 93' évjáratú A vectrám,1.7td isuzu motoros.
2-3 hete vettem észre,hogy csöpög az adagolom,de sajnos már eléggé drasztikusan.
Azt tudni kell,hogy felesbe használok tiszta étolajat.
Van e az étolajnak hozzá köze?
Ja és mostanában eléggé nehezen indul főleg na már meleg a motor.
Ezeknek vannak e egymáshoz közük?
És mi a teendőm?Mi az oka,hogy folyik az adagolom?
Előre is köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!