Mi történik ha a rendőr egykerekezés közben megállit?
Hát csillag maszatkám, amikor én 15 voltam, Te még csak egy buja gondolat sem voltál...
Igen! Amikor még tervben sem voltál én már Simsonnal jártam, meg Riga Deltával, like a boss! Most GSR600-al járok.
Arra kérlek, hogy elzárt magánúton gyakorold az egy kerekezést és ne veszélyeztesd mások testi és tulajdoni épségét.
1.Nem vagyok eggy csillag,és tudtommal nem is leszek.
2.Értem hogy eggy öreg fa.z vagy,de ez senkit sem érdekel!
3.Nem azt irtad hogy 15évesen már simód volt,hanem csak hogy volt.Ez akár 20 éves korodban is lehetett!
4.Igaz hogy a Suzuki GSR-600 nem sz*r moci de ha már 18leszek kb. akkor kapom meg amikor akarom.
5.Nem magán uton fogom gyakorolni,de nem is forgalmas úton(kimegyek eggy faluba).
Hogy a gyíkba lehet leírni vagy 5x egymás után az egy szót dupla gy-vel?????
A kérdésre válaszolva, nem lesz semmi para, max ad egy 10-20ezer forintos csekket.
Amúgy ritka nagyképű kis kuki vagy.
Ha 18 leszel és kapsz egy nagy motort, akkor majd nézegetheted még 2 évig, mert vezetni nem vezetheted.
Látod látod, anyuci apucitól kapsz majd egy motort, én pedig megdolgozok érte... nagy különbség... Más tollával könnyű ékeskedni kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!