Kibírja a műhelyig a kocsi kereke?
A feleségem kocsijában befagyott a kézifék és nem tudom mióta közlekedik így vele.
Sztetek még kibírja a saját lábán a műhelyig,ami 30 km?
Tehát forog a kerék,mert a tárcsák melegek
voltak és égett gumiszagot éreztem.
Meg kellene nézni hogy a kézifék bowden szigetelése nincs-e megsérülve, lehet ott van a fagyás.
Azt egyszerű kiolvasztani, viszont utána csere.
Én 30km-t nem igazán mennék befagyott kézifékkel..
Jah, és van rajtuk valami porvédő gumiharang szerűség is, ami ha megsérül ott befolyhat a víz.
Szerintem valamelyik a kettő közül lesz a probléma.
Talán ,ha megkérem vmelyik ismerősömet,akkor beállhatok a garázsába és reggelre hátha javul vmit nem és utána már el lehet menni a szerelőhöz.
Fűtött garázsra gondolok.
Én 220-as hőlégfúvóval meleg levegőt fújnék alá. Nem kell 20 fok ahhoz, hogy a fagyás el kezdjen olvadni, elég ha plusz fok van a fagyás helyén. Ha van ventilátoros fürdőszobai melegítő akkor szabadban is megoldható.
Egyéb iránt a fűtött garázs jó ötlet.
Fék biztonsági berendezés :). Van aki belehal ha nem jó.
Viszont egyszerű ellenőrizni. Ha van elég fékhatás, és szemrevételezés során se látsz kivetni valót, akkor én használnám. Ha viszont ott a kétely, akkor nem kockáztatnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!