Milyen autós találkozók vannak a bevásárlóközpontok / plázák parkolóiban?
Tehát akkor nem a homosita szponzorálta ricerek méregetik a kristályhátsólámpáikat é kardoznak az univerzális sportdobokkal? Vagy 316i-vel driftelnek a füstöt prüszkölő smokenchramos fiúk körül?
De akkor megnyugodtam hogy a kisnyugdíjasok járnak sötétedés után tescózni mert akciós a farhát.
Régebben volt suzukis ök leginkább ettek-ittak.
voltam honda talin mi csak gyülekeztünk beszélgettünk aztán tovább mentünk még több hondással talizni.
A Lurdy ház mélygarázsában szokott lenni némelyik csütörtökön este 8-tól Opel találkozó. Az többnyire Opelen belül típusfüggetlen.
Néha hétvégéken a felszíni parkolóban szokott lenni H Astra találkozó is. Engem is már többször hívtak. Szeretem az autómat és a téma is érdekel, de ennyire fanatikus nem vagyok hogy találkozókra járjak.
Amennyire tudom beszélgetés szokott lenni, tapasztalatok, szerelési tapasztalatok cseréje, megnézik egymás autóit, különösen az utólagos extrákat, stb. Ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!