Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan téli autómosó...

Van olyan téli autómosó folyadék, ami nem fagy rá az üvegre?

Figyelt kérdés

Vettem már filléreset és drágát. Ilyen márkát, s olyant.

Vagy rettentő rossz a szaga, vagy kibírható, de jégrózsák keletkeznek utána. S van olyan is, ami mindkettőt egyszerre tudja. Büdös és nem fagyálló.

Olyan két éve olvastam egy tesztet. A termék nevére nem emlékszem már, de akkor tűvé tettem érte a várost. Állítólag nagyon kellemes volt az illata, s a kemény hideget is jól tűrte. És nagyon olcsó is volt. Talán cseh gyártmány.

2016. jan. 20. 10:34
 1/6 A kérdező kommentje:
Szélvédőmosóra gondoltam természetesen.
2016. jan. 20. 11:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Van, én a budaörsi osanbn szoktam beszerezni 5 lzeres kannában.

Régebben kifogtam én is baromibüdös, ablakmosót, de ma már nem mernek ilyent árulni.

Ami ráfagyott a szlvédőre, az hibás termék volt, volt olyanom is..

Már nem bízom a véletlenben, ha veszek ilyesmit, kiöntök egy kis edénybe egy decit, és beteszem a mélyhűtőbe. a -19 fokosnak nem szabad megfagyni.

Ha van lehetőséged, nézd meg a Homasitában..ott nagy a választék. Osan-teszkó szintén.A többiben nem figyeltem.

Még esetleg DM-ben vagy háztartási boltban

2016. jan. 20. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Én évek óta az Aldiban szoktam veni. Rengeteget megyek télen hóviharban -20 fokban is és még nem volt vele gondom. 1500Ft körül van az 5 literes kanna. Elvileg -30 fokig jó és "made in Austria".
2016. jan. 20. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Én össze-vissza mindenfelé vásárolok szélvédőmosót. Megfagyni nem szoktak, viszont mindegyik büdös :D
2016. jan. 20. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Január első napjaiban a céges kocsiba belefagyott az Auchanos -20 fokos. Nem értem, hogy hogyan... közel sem volt ilyen hideg. Én mindegyiknek inkább alkohol szagát szoktam érezni. Nem kimondtottan mondanám büdösnek, de parfüm illatnak sem. Alkohol szaga van és kész, nem az illata miatt használom.
2016. jan. 20. 15:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Legutóbb MOL-ost vettem, annak valami borzalmas törkölypálinka szaga van :D
2016. jan. 20. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!