Ha használni akarom az ablakmosómat, a motor zúg de víz nem jön (fel van töltve), akkor nagy baj nem lehet, ugye?
Csak mert már egy hete lassan nem megy az ablakmosóm. Maga a motor zúg, ha megnyomom a gombot, de nem jön víz. A tartályban van víz.
Egy hete utoljára a hátsó ablakra akartam fúlyatni, de az első ablak fúvókáin kezdett kispriccelni erőtlenül. Azóta egyik irányba sem megy.
Meglesem majd a csöveket. Nem vagyok túlzottan autószerelő, de remélem meg tudom oldani. :)
A víz remélem nem fagyott be, mert téli van benne, méghozzá novemberben cseréltem ki. :)
Akkor dugulas vagy levalt a tengelyrol a lapat.
Elso hatso kombinaltak iranyvaltassal mukodnek, egyik iranyba egyik masikba masik es ugye dc motor igy polaritasvaltas az forgasiranyt valt.
Uj szivattyu 1500ft
Köszönöm mindenkinek, sikerült megoldanom végül.
A cső ment szét, mint fentebb jeleztétek. :)
Vissza dugdostam a helyére és megy is. :)
Örülök hogy meg is oldódott a gond.
Csak gondoltam leírom még, hogy gyakori ok, hogy egér, patkány is bebújik a motorházba, és elrágják a csöveket, meg mindent amit érnek, főleg ilyenkor télen, mikor az akkumulátor langyos, és a motor még meleg ha nemrég állítottad le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!