Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 125 vagy 250-es 2 ütemű...

Egy 125 vagy 250-es 2 ütemű motor nicasilos hengerének átalakíttatása vasperselyesre mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Aki csináltatott már ilyet kérem írja meg, több műhely adatlapját is néztem, de árat sehol nem írtak...

2015. dec. 10. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet olyan olcso hogy ilyet hasznaljak.

Sose lesz tokeletes mert fem es fem kozt rossz a hőátadas es a vas alu hőtágulasa is nagaon eltér és a vas nem jó hővezető.

Uj henger v. Ujrabevonatolás a jo megoldas.

Értem en a maszti is jo dolog de nem olyan jo mint asszony az ágyban :-)

Aki majmot tart vegyen bannant is!

2015. dec. 11. 07:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem 250 euróba került.Vas perselyezés+dugattyú.Nem venni észre semmi külömbséget,hátrányt.Az igaz hogy a nicasil jobb modernebb.
2015. dec. 11. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:
olyan hogy vaspersely nem létezik. esetleg acél. vasat kémiaszertárba láthatsz esetleg.
2015. dec. 11. 22:01
 4/4 anonim válasza:
3. válaszoló: És a gömbgrafitos öntöttvas, nagyokos? Mert elárulom neked, hogy jellemzően a vasblokkos motorok gömbgrafitos öntöttvasból vannak, így a perselyek/hüvelyek is. Amúgy meg kémiaszertárbaN, ha már okoskodósat játszunk.
2021. márc. 31. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!