Egy 125 vagy 250-es 2 ütemű motor nicasilos hengerének átalakíttatása vasperselyesre mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Aki csináltatott már ilyet kérem írja meg, több műhely adatlapját is néztem, de árat sehol nem írtak...2015. dec. 10. 18:52
1/4 anonim válasza:
Nem lehet olyan olcso hogy ilyet hasznaljak.
Sose lesz tokeletes mert fem es fem kozt rossz a hőátadas es a vas alu hőtágulasa is nagaon eltér és a vas nem jó hővezető.
Uj henger v. Ujrabevonatolás a jo megoldas.
Értem en a maszti is jo dolog de nem olyan jo mint asszony az ágyban :-)
Aki majmot tart vegyen bannant is!
2/4 anonim válasza:
Nekem 250 euróba került.Vas perselyezés+dugattyú.Nem venni észre semmi külömbséget,hátrányt.Az igaz hogy a nicasil jobb modernebb.
3/4 anonim válasza:
olyan hogy vaspersely nem létezik. esetleg acél. vasat kémiaszertárba láthatsz esetleg.
4/4 anonim válasza:
3. válaszoló: És a gömbgrafitos öntöttvas, nagyokos? Mert elárulom neked, hogy jellemzően a vasblokkos motorok gömbgrafitos öntöttvasból vannak, így a perselyek/hüvelyek is. Amúgy meg kémiaszertárbaN, ha már okoskodósat játszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!