Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Én vagyok a szemét, vagy...

Én vagyok a szemét, vagy teljesen normális, hogy félbeszakítottam a vezetést?

Figyelt kérdés

A volt barátnőmnek vettem egy autót, már nem vagyunk együtt, így most eladnám.(városi kisautó, 1.2 Twingo)

A napokban meghirdettem.

Rövid egyeztetés után, ma jött egy apuka a 20 év körüli lányával,neki lesz a kocsi, friss jogsi stbstb...

Telefonba tök korrekt volt az apa, vele beszéltem végig, semmi gond nem volt, elmentünk próbaútra, én vezettem.

Aztán vezessen a lány is, elvégre neki lesz.

Helyet foglal, apuka meg engem ültetne hátra.Hát mondom nem.

Nagy nehezen beül hátra apuka, a csaj elkezd vezetni.

Valami borzadály volt, végig a padkán ment, úgy szóltam,hogy elférünk az úton is ám.

(közben apuka hátulról dicsérgette a lányát, meg mondta neki mit hogy)

A csaj akkorákat fékez mint az állat, belerúg a fékbe, de nem lassítana egyenletesen....

Szabályosan féltem.

Aztán egy parkolóból kihajt az érkező autó elé, az akkorát fékezett,hogy azt hittem itt vége a dalnak, de megúsztuk.

Mondtam is,hogy jó elég, ha érdekli őket az autó, apuka még vezethet, de amíg az én tulajdonomban van a gép, addig ez a lány nem fogja vezetni.

Erre apuka elkezd hőbörögni,hogy de hát mi az,hogy nem engedem a próbavezetést, ő nem vezet mert nem neki lesz az autó, ha ő vezet akkor a lánya nem fogja tudni,hogy jó e a kocsi meg nem is volt gond, a másik autós is hülye volt, erről nem csak a lánya tehetett stb, és sértődötten a meghirdetett 320-as árra mondott egy 250-et,mivel ő zsákbamacskát vesz,hisz alig mentünk vele, én mondtam,hogy bocs öreg, de 290 az alja.Az neki nem jó,így elköszöntünk.

Úgy felbosszantottak,hogy az nem igaz, ti nem így tettetek volna?

Én úgy érzem maximálisan igazam volt...

2016. jan. 19. 17:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Durván negyven.A munkatársamhoz mentünk,mert neki volt aknája, 18 km volt a táv, oda én vezettem le ennek egy részét (8-10 km-t), aknára álltunk, kb azt se tudták mit kell nézni.(na jó, az öregnek volt némi fogalma) és aztán vissza végig a csaj, majd átvettem a vezetést.De a 40 km alatt, így is sokat ment le, szóval ha csak az ő mondjuk 25-km-es távját nézzük,akkor.

A 3-4 km meg baromság, annyit kell menni csak ahhoz,hogy legalább 5-ösbe is felváltson...

2016. jan. 19. 18:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Teljesen egyet értek veled. Félre ne érts, nem sértésnek szánom, de szerintem aknára tenni egy 300 000-res autót tök fölösleges. Ha rozsdás, az alá feküdve is kiderül, a vezethetőségéből meg egyből kijön a futómű állapota, kipufogón hallod ha lyukas.

A 40km-ről meg annyit, hogy én amikor vettem az autómat, a tulja oda adta próbakörre úgy, hogy nem is jött velem, kicsit furcsállottam, de én max mentem vele 3-4 km-t, megtáncoltattam, kihúzattam, kipróbáltam az összes sebességet, néztem, hogy tud-e egyenesen haladni, fékezésnél elhúz-e. Ezekhez nem kell több 10 km-t menni.

Mégegyszer mondom félre ne érts, én csak a javadat akarom, hisz ha minden jelölt ennyit megy vele, aztán meg nem kell neki mert ő közben rájött, hogy kéket akar nem pirosat, akkor a te tárcádat terheli a benzin költség.

Sok sikert az eladáshoz.

2016. jan. 20. 14:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Komoly vevőnek tűnt, és minden rendben ment,tetszett is nekik, csak a próbaút volt hátra.
2016. jan. 20. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!