Szerintetek van értelme külön munka és "hétvégi" autónak?
Az első megmondta a lényeget.
Ha megtehetném, nekem is lenne két autóm..pont úgy, ahogy írod. Ebben semmi nincs, megdolgozunk a kényelmünkért..
aki az anyagiakon, meg a felvágáson rugózik, az biztos busszal jár.
Számomra ez a fogalom, hogy "hétvégi autó" nem létezik.
Az autó arra van, hogy elvigyen A-ból B-be. Persze tudom, egy Ferrari, Porsche vagy bármi ilyen kaliberű autót élmény vezetni, de sosem lesz olyan élvezetes mint egy motor!
Ez az én szubjektív véleményem. Amíg nem kezdtem el motorozni én is álmodoztam ilyen komolyabb autókról, de egyik sem ér fel egy motorral.
Ha nem érdekelne a motor, akkor én is úgy gondolkoznék mint Te. Egy egyszerű, olcsón fenntartható autó elég munkába járásra (főleg ha városon belül van). De akkor már miért nem tömegközlekedés???
Egy másik autó amit nagy becsben tartasz, nem A-ból B-be jársz vele, hanem pl kirándulni, találkozókra nem hülyeség. Persze CSAK ha megteheted.
Hátrány? 2 autónak? Hát nézd... igen. 2-t kell fenntartani. :)
Ha van rá keret igen.
Mondjuk nálam eleve a "munkaautó" az kishaszonjármű, a "hétvégi" még nincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!