Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek van értelme külön...

Szerintetek van értelme külön munka és "hétvégi" autónak?

Figyelt kérdés
Igazából keveset megyek,de azt városban, csúcsidőben és ezért tervezek venni egy külön olcsón fenntartható/keveset fogyasztó munkaautót és mellé beszereznék egy olyan autót,amit igazán élmény vezetni pl.: Porsche Boxster, Chevrolet camaro( persze használtan) Van valami hátránya ennek a felállásnak?

2016. jan. 18. 20:10
 1/9 anonim válasza:
100%
Ha anyagilag bírod (vételár, biztosítás, adó, garázs stb) akkor használd egészséggel mindkettőt :))
2016. jan. 18. 20:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,hogy anyagilag hogy jönnék ki jobban. Mert sztem ez még mindig olcsóbb, mintha porscheval mennék dolgozni. :D
2016. jan. 18. 20:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az első megmondta a lényeget.

Ha megtehetném, nekem is lenne két autóm..pont úgy, ahogy írod. Ebben semmi nincs, megdolgozunk a kényelmünkért..

aki az anyagiakon, meg a felvágáson rugózik, az biztos busszal jár.

2016. jan. 18. 20:39
 4/9 anonim ***** válasza:
44%

Számomra ez a fogalom, hogy "hétvégi autó" nem létezik.

Az autó arra van, hogy elvigyen A-ból B-be. Persze tudom, egy Ferrari, Porsche vagy bármi ilyen kaliberű autót élmény vezetni, de sosem lesz olyan élvezetes mint egy motor!

Ez az én szubjektív véleményem. Amíg nem kezdtem el motorozni én is álmodoztam ilyen komolyabb autókról, de egyik sem ér fel egy motorral.

Ha nem érdekelne a motor, akkor én is úgy gondolkoznék mint Te. Egy egyszerű, olcsón fenntartható autó elég munkába járásra (főleg ha városon belül van). De akkor már miért nem tömegközlekedés???

Egy másik autó amit nagy becsben tartasz, nem A-ból B-be jársz vele, hanem pl kirándulni, találkozókra nem hülyeség. Persze CSAK ha megteheted.

Hátrány? 2 autónak? Hát nézd... igen. 2-t kell fenntartani. :)

2016. jan. 18. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Anyagilag nem egyértelmű a két autót tartás előnye. De az nyilván még szempont kell hogy legyen, hogy kisebb autó kisebb parkolóhelyet igényel és nem félted annyira az olcsóbb (munka) autót az esetleges sérülésektől. Utóbbi inkább a lélekre van jó hatással és az sem egy utolsó szempont.
2016. jan. 18. 21:00
 6/9 anonim ***** válasza:
igen, az utóbbi a lélekre van jó hatással de akkor miért ne legyen minden nap jó hatással a lélekre? miért ne élvezzük minden nap azt a kis örömet amit egy jobb autó nyújthat.
2016. jan. 18. 21:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Tőlem aztán örömködhetsz minden nap.
2016. jan. 19. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha van rá keret igen.

Mondjuk nálam eleve a "munkaautó" az kishaszonjármű, a "hétvégi" még nincs meg.

2018. jan. 27. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát ha olyan a felállás, hogy a mindennapi városi autó az mondjuk egy Swift kategória akkor a mellette levő ( Porsche, camaros stb ) olyan mintha nem is lenne mellette egy Swifted :D mert ahhoz képest annak a fentartása szinte semmi :D
2018. nov. 24. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!