Mi okozza azt hogy amikor a fékpedálra lépek akkor halványan világít az index?
Észrevettem hogy világít a a bal index visszajelzője mikor hátramenetbe teszem és a fékre lépek, amúgy is világít ha a fékre lépek csak halványabban. Forgalomban nem lehet észrevenni, én is csak este néztem meg közelről.
Más gond is van de az annyira nem zavar: a ködzáró fény visszajelzője villog ha indexelek, világít ha a fékre lépek vagy ha tolatok.
Ha egyáltalán megnézted a videókat, akkor láthattad, hogy EGYETLEN testhiba milyen furcsaságokat képes okozni.
A bal hátsó lámpád a hibás.
Kamu, csak mosod magad. Ezt a hibát csak testelési hiba tudja okozni.
Egy relé hiba nem csinál ilyet.
Ilyet egy autóvillamossági szerelő csinál, aki megúnja, hogy egy hülye, de erőszakos embernek magyarázza a testhibát, és inkább előtúr a fiókból egy leégett relét, rámondja hogy ez volt a rossz, kicseréltük, megjavult.
Neki mindegy, hogy hülye maradsz-e vagy nem, csak az számít, hogy ne pampogj, és fizesd ki a pénzt a javításért. Ha babonás lettél volna, akkor azt mondta volna, hogy kineziuológussal beállíttatta az autó jang-yin egyensúlyát.
Általában az első válasz az igazi, a másodikra már azt mondják, amit a kérdező hallani akar, mert az idő kincs, munkára való, nem hülyére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!