Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi okozza azt hogy amikor a...

Mi okozza azt hogy amikor a fékpedálra lépek akkor halványan világít az index?

Figyelt kérdés

Észrevettem hogy világít a a bal index visszajelzője mikor hátramenetbe teszem és a fékre lépek, amúgy is világít ha a fékre lépek csak halványabban. Forgalomban nem lehet észrevenni, én is csak este néztem meg közelről.

Más gond is van de az annyira nem zavar: a ködzáró fény visszajelzője villog ha indexelek, világít ha a fékre lépek vagy ha tolatok.

2016. jan. 18. 19:48
1 2 3
 21/26 veterán vas ***** válasza:
Érdekes, amikor valaki megpróbálja magáról nyilvánosan is bebizonyítani, hogy nehéz felfogású. Nem tudom mi ebben a jó, de most neked maximálisan sikerült. Gratula. :)
2016. jan. 20. 21:36
 22/26 anonim ***** válasza:

Ha egyáltalán megnézted a videókat, akkor láthattad, hogy EGYETLEN testhiba milyen furcsaságokat képes okozni.

A bal hátsó lámpád a hibás.

2016. jan. 20. 23:04
 23/26 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Ma leszedtem a lámpa csatlakozóját. Az egyik szélső tüske elég koszos volt, megtisztítottam de nem történt semmi változás. Minden tüske ép.
2016. jan. 21. 16:54
 24/26 Resi válasza:
Hali, bár ez már régi post azért leírom, hogy mi is hasonlóan jártunk ráléptem fékre és világít az első lámpa illetve ráadta gyújtást a kocsira úgy, hogy nem volt a kulcs abba az állásba... a hiba oka nem más mint a rossz izzó a jobb hátsó lámpába :) két szálas helyett csak 1-es volt és ez okozta a galibát
2018. jún. 19. 21:27
 25/26 A kérdező kommentje:
Nincs is mar meg az auto de amugy egy relet kellett cserelni.
2018. jún. 20. 02:33
 26/26 anonim ***** válasza:
72%

Kamu, csak mosod magad. Ezt a hibát csak testelési hiba tudja okozni.

Egy relé hiba nem csinál ilyet.

Ilyet egy autóvillamossági szerelő csinál, aki megúnja, hogy egy hülye, de erőszakos embernek magyarázza a testhibát, és inkább előtúr a fiókból egy leégett relét, rámondja hogy ez volt a rossz, kicseréltük, megjavult.

Neki mindegy, hogy hülye maradsz-e vagy nem, csak az számít, hogy ne pampogj, és fizesd ki a pénzt a javításért. Ha babonás lettél volna, akkor azt mondta volna, hogy kineziuológussal beállíttatta az autó jang-yin egyensúlyát.

Általában az első válasz az igazi, a másodikra már azt mondják, amit a kérdező hallani akar, mert az idő kincs, munkára való, nem hülyére...

2018. jún. 20. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!