Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi okozza azt hogy amikor a...

Mi okozza azt hogy amikor a fékpedálra lépek akkor halványan világít az index?

Figyelt kérdés

Észrevettem hogy világít a a bal index visszajelzője mikor hátramenetbe teszem és a fékre lépek, amúgy is világít ha a fékre lépek csak halványabban. Forgalomban nem lehet észrevenni, én is csak este néztem meg közelről.

Más gond is van de az annyira nem zavar: a ködzáró fény visszajelzője villog ha indexelek, világít ha a fékre lépek vagy ha tolatok.

2016. jan. 18. 19:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
A jármű típusát még véletlenül se írd le!
2016. jan. 19. 19:08
 12/26 A kérdező kommentje:

Renault Clio.

És most lehet ócska franciázni...

2016. jan. 19. 20:54
 13/26 veterán vas ***** válasza:

Óóóóó azt hiszem eltévedtem.

"lehet franciázni?"

Na most akkor ez egy erotikus oldal, vagy a Gyakorikérdések.hu az autók-motorok kategóriája? ;)

2016. jan. 19. 21:55
 14/26 veterán vas ***** válasza:
Amúgy meg teljesen mindegy, a testhiba -mert hogy erről beszélünk- abszolút "márkafüggetlen". Trabantnál épp úgy jelentkezhet, mint a Mercedesnél.
2016. jan. 19. 22:01
 15/26 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Renault Clio.

És most lehet ócska franciázni..."

Tényleg? Szerinted miért áll 3 Renault az udvaromban? A videón a feleségem autója van. Majd megkeresem a fényképeket a javításról.

Az izzófoglalatot ki lehet szedni a csomagtartó felől, szerszám se kell, csak két fület kell benyomni. Találsz rajta egy ilyen csatlakozót: [link]

ami egy ilyesmi tüskesorra van dugva: [link]

A csatlakozó egyik lába meg lesz olvadva. Általában a legvastagabb a test. Ha már tisztogatással és hajlítással nem javul meg, akkor átforraszthatod a vezetéket úgy, mint a második képen van. Gány meló, de nem kerül pénzbe.

(Mellesleg ezeket a képeket nem én csináltam, a Renault klubból loptam.)

2016. jan. 19. 22:46
 16/26 A kérdező kommentje:
honnan tudom hogy melyik lámpa a ludas?
2016. jan. 19. 23:19
 17/26 veterán vas ***** válasza:

#7-es válaszban egyszer már leírtam.

Úgy látom nem is akarod megcsinálni, csak unatkozol. :(

2016. jan. 19. 23:36
 18/26 A kérdező kommentje:

Az a helyzet hogy nálam sok lámpánál jelentkezett a hiba. Indexeléskor a pótféklámpa is villog meg az egyik oldali biztosan, a másikra nem emlékszem.

Nyitáskor az index villan de vele együtt a pótféklámpa is pislantott egyet.

2016. jan. 20. 18:20
 19/26 veterán vas ***** válasza:
100%

Nagyon figyelj, mert borzasztó komplikált.

Azt ugye nem olyan nehéz megnézni, hogy jobbra vagy balra irányjelzéskor észleled a hibát? No, ha ez megvan, akkor már a lámpák 50%-a kizárva. Mivel fékezéskor jelentkezik, akkor -nagy valószínűséggel- a hátsó lámpáról van szó.

Legózzuk össze: első kérdésre a válasz bal oldal

Második kérdésre a válasz féklámpa.

Megfejtés: BAL HÁTSÓ LÁMPA

nem hitted volna ugye? ;)

2016. jan. 20. 21:04
 20/26 A kérdező kommentje:

De ezek szerint a bal elsővel is gond lehet mert annál is világít az index halványan mikor a fékre lépek, sőt még az oldalsó kis index is világít, ami az első kerék felett van.

Ez már így 3 lámpa, plusz a féklámpa is villogott indexeléskor. Összesen 4 lámpa és a jobb oldalt nem is néztem.

Lehet hogy egyszerre ennyi lámpa megy tönkre?

2016. jan. 20. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!