Swaxxx kérdése:
Miért nem pörög ki a robogóm terhelés alatt?
Figyelt kérdés
ha a motort megemelem hogy szabadon forogjon a kerék akkor forog mint ha baja se lenne! ha mennék vele egy kört ha elbir indulni akkor is ccsak gurul nagy nehezen!2016. jan. 17. 21:03
1/3 anonim válasza:
Van valami előzménye? úgy értem hogy előtte bütyköltél rajta valamit.
Ha csak úgy egyik napról a másikra lett ilyen akkor szerintem a kompresszió kevés. Nekem olyan volt hogy felpörgött a motor de ha kapcsolt a kuplung akkor lehörgött. Később már be se indult.
2/3 A kérdező kommentje:
yamaha jog blokk!
igen felújitottam hjenger fúrás dugó gyűrű főci szval cakon púcer minden!
de előtte nem tom hogy ment e mert úgy vettem hogy a gyűrű összevolt törve benne és belemart a hengerbe főtengelí is rossz volt! és felújításon esett át! és vettem rá variátor görgőket ugyan olyan súlyukat mint volt mert hiányzott egy a motorból és kicseréltem és a szíjat is!
2016. jan. 17. 21:24
3/3 anonim válasza:
Be kell kopnia az ékszíjnak,nálam is ugyanez volt
Lassan gyorsult,30-tól kezdett húzni 80-ig,szíjcsere előtt 50 volt a vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!