Volvonál mennyire normális ez a hang az autó bezárása után?
Figyelt kérdés
Kicsit fura, mert csak kölcsönkaptam az autót, ezért nem ismerem. Parkolás után megnyomtam a központi zár gombját a kulcson, és hallani, ahogy bezár az összes ajtó, plusz ugye villan az index is. Még pakolásztam a táskában a kocsi mellett, mikor 15 mp múlva megint ugyanaz a hang. Viszont az ajtók zárva maradtak, és nem is nyomtam meg semmit. Először azt hittem, vmi nem oké, és kinyitottam, majd bezártam ismét. De 10-15 mp múlva megint az a zárhang hallatszott. Ez normális, vagy vmi baja van? Amúgy az ajtók másodjára is zárva maradtak.2016. jan. 14. 16:48
11/12 anonim válasza:
Mert minden ajtóban van egy egr szelep... NEM A MOTORBÓL HALLJA !
12/12 anonim válasza:
De igenis hogy onnan, ha mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!