A Golf 4 mitől lett olyan menő?
Figyelt kérdés
Egy szinten van szerintem a G Astrával így nem értem mitől olyan húde menő.2016. jan. 10. 12:49
1/5 anonim válasza:
Alapvetoen egy jo (szerintem jobb mint a G Astra) konstrukcio, a Golf 3 is meg a Golf 4 is mondjuk ugy 2002-ig. Sok van belole igy olcso az alkatresz, sokfajta motorral kaphato igy sok igenyt ki tud elegiteni, es a legfontosabb szerintem a kerdesed szempontjabol hogy konnyen es viszonylag olcson tuningolhato/szerelheto.
2/5 anonim válasza:
Ezekből is inkább az 1.9tdi a népszerű. Olcsó, keveset eszik (legalább egy fél literrel az 1.7 opel dízelhez képest), faék egyszerű, olcsón tuningolható, és minden sarkon meg tudják csinálni ha baja lenne.
3/5 anonim válasza:
Messze jobb a G Astrától, összeszerelés, minőség, ergonómia, vezethetőség.
4/5 anonim válasza:
Ki mondta hogy menő?! :) Szerintem sokan nem menőségből veszik, hanem azért mert ebben az árkategóriában értelmes döntés ezt választani. Még mai szemmel is szép, praktikus autó, annak ellenére, hogy azért már nem mai technika.
5/5 anonim válasza:
Gyári állapotban, szép tisztán egy jó kis megjelenésű autó. Aztán vannak a tuning mesterek... Akik nagyon okosak! Amit mérnökök számolnak évekig, az nem jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!