Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri venni quadot? (többi lent)

Nekroo kérdése:

Megéri venni quadot? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!14 éves vagyok.180 centi 75 kg kb..Szeretnék nyárra venni egy quadot.Nem tudom mennyi penzt szednek össze maximum 100 ezret. Esetleg annyiert erdemes quadot venni vagy annyiert mert csak összerakott szarok vannak ?

Nem ujonnan szeretnem.Vagy varjak vele es kigyul tobb es vegyek jobbat ? Nem tudom milyet erdemes venni

2016. jan. 5. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ne,ennyiért meg nem is kapsz jót. A quad amúgy nem jó semmire,nem mehetsz vele közúton ,földúton meg gyorsabb a motor ,akkor már inkább egy kis 50es motor meg egy jogsi hozzá..
2016. jan. 5. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:

5-600k-tól kezdődnek a normális gépek(érts értelmes ccm és nem kínai szarok).

Nem jók semmire? hát akkor jó nagy hülye vagy, érdekes, mégis világszerte rengeteg ember quadozik, hobbi szinttől egészen a profi versenyzőkig... és le lehet akár rendszámozni is, szóval ezt is bebuktad ;)

2016. jan. 5. 17:49
 3/4 A kérdező kommentje:

azt tudom de nekem valamiert jobban bejon a quad mint a cross de 50 est nem akarok mert van 1 simsonunk az mar nem jo hatarba erosebb kell.nem akarok kimenni utra max egyik hatarbol a masikba

köszi az eddigii valaszokat

2016. jan. 5. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze ha jó sokat ráköltesz le lehet rendszámozni egy csettegőt is, és lesz egy semmire jó eszközöd amivel sem nem tudsz menni a kocsik közt, mint egy motorral ,sem nem gyorsul úgy mint a motor ,de cserébe hasonlóan veszélyes mint a motor mert nincs kaszni,igaz nem dőlsz el vele mert 4 kereke van. Aztán beöltözhetsz hozzá ,közben ázol fázol vagy tűz rád a nap,amivel a kocsi előnyét is buktad.

A quad erdei munkára ,terepjárásra való munkagép ,de tiltott használni engedély nélkül természetvédelmi területeken. Az hogy versenyeket rendeznek az egy dolog, traktorhúzó verseny is van..

2016. jan. 6. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!