1,2 millioért e36 vagy e46?
Figyelt kérdés
Mindenképpen coupét szeretnék e36ból az 1.8iseket nézegettem, mert rengeteg van belőlük itthon, e46ból pedig találtam 2000esből párat kint 1 milla környékén. Első autóm lenne, 2 éve van jogsim, sofőrként is dolgozom, de hátsókerekest még sosem vezettem, úgyhogy egyenlőre beérném ezekkel a motorokkal is. Az e46 jobban bejön, meghát újabb is, jobban felszerelt, de e36ból meg már hibátlant kaphatnék ennyiért. Melyiket érdemesebb nézni? Úgy vagyok vele, hogy a 46 újabb talán kevesebb baja lesz, mennyivel drágább az alkatrész hozzá, mint egy 36hoz?2016. jan. 4. 23:22
11/11 anonim válasza:
Na erről beszéltem én is, van legális út, de szinte biztos, hogy olcsóbb és egyszerűbb egy gyárilag nagyobb motorral szereltet venni.
Biztos volt már aki végigjárta, de én még eddig nem találkoztam egyel sem.
A többi megoldást is lehet választani, de vagy illegális, vagy csak látszólag legális és mint ilyen, mind rizikós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!