Szeretnék venni 1996-1999-es évjáratú Suzuki Swiftet, csak nem tudom hogy 1. 0-t vagy 1.3-t vegyek?
Városban ugrálni bővenjó az 1.0
Ha nagy a cálád 1.3
Én agglomerációból járok Pestre dolgozni. Napi kb 60 km-t megyek. Tökéletesen megfelel az 1.0.
Kb 2 havonta megyünk autópályán, ott is bírja a 110-120-as tempót kényelmesen.
Szóval attól függ, mire kell.
Apámnak volt ezrese. Nem volt rossz csak baromira lomha. Az előzést kétszer is meggondolja az ember vele, autópályára se igen való, mert annál a tempónál szerintem könyörög már a motor (legalábbis olyan hangja van).
Nekem 1.3 van most (igaz 93-as, de ez a G13BA kódú motor végigkísérte ennek a szériának a pályafutását), jobban megy, bátrabban lehet vele előzgetni, dinamikusabban lehet vele közlekedni és nem is fogyaszt számottevően többet.
Céges bejárásra 1.0 Suzkát használok (a motor kiegyensúlyozott és szerintem ba..ottul jól pörög és menteni is járunk vele a 24t világában)
Feleségemnek vettünk egy 1.3 96 háromajtósat! Baromi jó de dinamikában nekem az 1.0 jön be!
Sajátom egy 2003 Sedan 16V ! Na a váltója miatt az nyugger!!! Inkább pálya mint város!!
A fogyasztást szard le ! 5.2-5,5
Baromi megbízható de a könnyű kasztni miatt sajátos ,rutinos, odafigyelò vezetést igényel!
Sok autót sokfelé vezettem már de azért ez lett a kedvencem mert sosem hagy cserben!
Alapvetően jellemzően nem kormos, mocskos még a kipufogó sem ez is utalhat előéletére szerintem!
Jó vétel kis befektetés kevés probléma!!!
Ne törj és szervízeld jó gazda módjára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!