MZ blokk SIMSON Schwalbe-ba?
Figyelt kérdés
Ts 125-ös blokkról lenne szó. Nyilván előlre kell hegeszteni egy merevítőt, levágni az MZ hengerfej sarkait. Ezeket tudom DE: azt nem tudom hogy bele lehet-e simán rakni a vázba a blokkot(miután megvan az elülső merevítő) illetve maradhat-e a hátsó Schwalbi villa és kerék???2016. jan. 3. 21:45
11/21 joco5582 válasza:
Miért nem tartós egy 70es blokk? Létezik hozzá erősített főtengely. De mindegy is. Szerintem a Swalbe váz ennél nagyobb erőt nem enged bűntetlenül. Nem egy merev valami.
12/21 A kérdező kommentje:
joco5582: akkor meg lesz erősítve a váz! :)
2016. jan. 5. 16:27
13/21 A kérdező kommentje:
veterán vas: Ki mondta hogy most építem? :) :P
2016. jan. 5. 16:30
14/21 joco5582 válasza:
Hajrá. Ha kész lesz dobj be néhány képet. Meg esetleg néhány tapasztalatot merre jártál vele, milyen a menetdinamika, megérte-e stb.
15/21 veterán vas válasza:
Következetlen vagy.
Azt írtad, hogy "nem tudom, bele lehet-e tenni?" és hogy "maradhat-e a hátsó villa..?".
Ezek a kérdések egyrészt arra utalnak, hogy még hozzá sem kezdtél, másrészt, hogy a legalapvetőbb motorépítési kérdésekkel sem vagy tisztában.
Eközben a homályos válaszaiddal arra célozgatsz, hogy a Tiéd az mennyire igényes, illetve, hogy nem is most építed.
Nekem úgy tűnik, ismét egy unatkozó -és közben motorépítésről álmodozó- kisfiú trollkodik.
Menj vissza a legódhoz.....az egyszerűbb.
16/21 A kérdező kommentje:
veterán vas: azt írtad hogy az elmúlt években nem láttál igényesen épített motort. Én meg azt hogy addigra míg megépítem eltelik még egy kis idő ,tehát amikorra megépítem látsz sok rosszat és amikor meglátod majd az enyémet ,látni fogod hogy igazat írtam tehát ott lesz az 50-60 közt az enyém ,mint 1db. igényesen épített motor. Csak tapasztalatokat gyűjtök addig is. :) Amúgy mivel érdemes hegeszteni? CO-val ugy-e?
2016. jan. 6. 19:04
17/21 veterán vas válasza:
Szerintem pofátlan dolog a trollkodást "tapasztalat gyűjtés"-nek nevezni. :/
18/21 A kérdező kommentje:
veterán vas: Én nem trollkodok. És nem vagyok pofátlan.
2016. jan. 7. 13:13
19/21 A kérdező kommentje:
veterán vas: Majd ha meglesz küldök róla fényképet. Ez persze nem holnap lesz ,hanem talán egy év múlva...
2016. jan. 7. 13:22
20/21 veterán vas válasza:
Amúgy mizu? Véget ért a suli?
Látom, mindig csak ebéd után és estefelé engednek a géphez, :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!