MZ blokk SIMSON Schwalbe-ba?
Keresd meg Monoron ezt a félbolondot, majd elmondja:
Meg lehet kérdezni, hogy miért akarod az MZ blokkot?
Ha csak több kraftot akarsz egy AM6-os blokkal jobban járnál. Az jóval kisebb.
Sőt egy 70-es s51-es blokk 4 vagy 5 sebességgel is bőven elég lehet. Azzal pedig a rendőr se fog piszkálni. Meglepődnél mennyire más egy erős 70-es 51 blokk mint a gyári
Bizonyára nagyon dögös lesz, és úgy esztétikai, mint technikai szempontból, egyaránt katartikus élményt fog okozni. :D
Ahogy Lautréamont gróf mondotta egykoron:
"szép, mint a varrógép és az esernyő véletlen találkozása a boncasztalon".
joco5582: a 70-es Simson henger nem tartós. Hosszú úton szétmegy a csapágy ,a hajtókar. A tuning nem tartós. Én meg hosszabb úton akarom használni.
veterán vas : nem mindenki kókány munkát végez. itt van pl :67UR1-akit korábban megemlítettek(a Monori).
Idézek "Doge" kutyától:
dh.sunygeneseoenglish.org/wp-content/uploads/sites/8/2015/02/doge.jpg
veterán vas: a fenébe. :( nem jól küldtem el a képet. Mindegy. Mindenesetre nagyon humoros vagy. És művelt.....
IRONIKUSAN GONDOLTAM :)
Azért mertem véleményt nyilvánítani Swalbi építés ügyben, mert az elmúlt években láttam jó párat. Sajnos szinte mindegyik kimerítette az óccsó-házi-tákolmány kategóriát.
Talán egy volt tavaly Kunmadarason, amelyik nem az "odaheftelekegyszögvasdarabot" jellegű barkácsolás volt. Egy matt zöld Swalbi volt jó ötletekkel, és igényesen kivitelezve.
Mondom, 50-60-ból 1!
Nem valami jó arány. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!