Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » MZ blokk SIMSON Schwalbe-ba?

MZ blokk SIMSON Schwalbe-ba?

Figyelt kérdés
Ts 125-ös blokkról lenne szó. Nyilván előlre kell hegeszteni egy merevítőt, levágni az MZ hengerfej sarkait. Ezeket tudom DE: azt nem tudom hogy bele lehet-e simán rakni a vázba a blokkot(miután megvan az elülső merevítő) illetve maradhat-e a hátsó Schwalbi villa és kerék???

2016. jan. 3. 21:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

[link]

Kitárgyalták már az oldalon nézz utána!

2016. jan. 3. 21:51
 2/21 A.C.A.B ***** válasza:
Ahogy én elnézem a schwalbet nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán belefér e a 25-ös mz blokkja. De ha már mindenáron beleerőszakolod, arra figyelj, hogy a schwalbe vázonhoz hozzá kellene rögzíteni az mz hengerfejét, ha másnem a rezgések csillapítása végett, mint ahogy az eleve volt a schwalbe blokkon is azt hiszem, bár ez nem biztos. De az viszont biztos, hogy ha a burkolatot is vissza akarod rakni rá, akkor arra figyelj, hogy nagyobb blokknak több hűtés sem árt, vágjál ki egy darabot a lemezből. A hátsó lengővillát nem ismerem annyira a schwalbenál, de ha olyan mint az s51-esé, akkor cseréld, mert hosszútávon nem biztos, hogy bírná. (Ezt azért mondom, mert hosszútávon akár meg is tekerheti egy kicsit a lengővillát a motor eleje.) Eleinte persze nem éreznéd, de később biztosan, tehát minimum egy közdarabot hegesszél azért bele, ha lehet. Bár én még mindig nehezen tudom elképzelni, hogy az a viszonylag nagyobb blokk beleférjen a schwalbeba.
2016. jan. 3. 21:57
 3/21 anonim ***** válasza:

Keresd meg Monoron ezt a félbolondot, majd elmondja:

[link]

2016. jan. 3. 23:06
 4/21 joco5582 ***** válasza:

Meg lehet kérdezni, hogy miért akarod az MZ blokkot?

Ha csak több kraftot akarsz egy AM6-os blokkal jobban járnál. Az jóval kisebb.

Sőt egy 70-es s51-es blokk 4 vagy 5 sebességgel is bőven elég lehet. Azzal pedig a rendőr se fog piszkálni. Meglepődnél mennyire más egy erős 70-es 51 blokk mint a gyári

2016. jan. 4. 08:57
 5/21 veterán vas ***** válasza:

Bizonyára nagyon dögös lesz, és úgy esztétikai, mint technikai szempontból, egyaránt katartikus élményt fog okozni. :D

Ahogy Lautréamont gróf mondotta egykoron:

"szép, mint a varrógép és az esernyő véletlen találkozása a boncasztalon".

2016. jan. 4. 09:22
 6/21 A kérdező kommentje:

joco5582: a 70-es Simson henger nem tartós. Hosszú úton szétmegy a csapágy ,a hajtókar. A tuning nem tartós. Én meg hosszabb úton akarom használni.

veterán vas : nem mindenki kókány munkát végez. itt van pl :67UR1-akit korábban megemlítettek(a Monori).

Idézek "Doge" kutyától:

dh.sunygeneseoenglish.org/wp-content/uploads/sites/8/2015/02/doge.jpg

2016. jan. 4. 14:24
 7/21 A kérdező kommentje:

veterán vas: a fenébe. :( nem jól küldtem el a képet. Mindegy. Mindenesetre nagyon humoros vagy. És művelt.....

IRONIKUSAN GONDOLTAM :)

2016. jan. 4. 14:28
 8/21 veterán vas ***** válasza:

Azért mertem véleményt nyilvánítani Swalbi építés ügyben, mert az elmúlt években láttam jó párat. Sajnos szinte mindegyik kimerítette az óccsó-házi-tákolmány kategóriát.

Talán egy volt tavaly Kunmadarason, amelyik nem az "odaheftelekegyszögvasdarabot" jellegű barkácsolás volt. Egy matt zöld Swalbi volt jó ötletekkel, és igényesen kivitelezve.

Mondom, 50-60-ból 1!

Nem valami jó arány. :(

2016. jan. 4. 14:45
 9/21 A kérdező kommentje:
de attól lehet az az igényes az enyém ! :)
2016. jan. 4. 19:13
 10/21 veterán vas ***** válasza:
Nem lehet, mivel Te még csak most szeretnél építeni, én viszont már tavaly láttam készen. :)
2016. jan. 4. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!