2004 FORD Mondeo Turnier 1.8 Ghia vagy 2004 OPEL Vectra Caravan 2.2 Cosmo vagy
2004 OPEL Vectra Caravan 1.8 Cosmo. Családi autónak kell. A
2006 FORD Focus 1.6 Trend Plus is tetszik és az még fiatalabb évjáratú is. Nem tudom mi szól az egyik és mi a másik mellett. Mire kell figyelni a vásárlásnál. Esteleg valami jó ötlet még más márka vagy tipus. Csak benzines és min. 1,6 os.
2016. jan. 3. 17:12
1/9 anonim válasza:
Az MKIII-as Mondeo is hajlamos idő előtt rohadni, erre érdemes odafigyelni.
Amelyikből jobb állapotút találsz, azt válaszd.
2016. jan. 3. 17:17
2/9 anonim válasza:
Mindkét autóban jó benzinmotorok vannak, mindkettő nagy belsőtérrel rendelkezik, és elég jó megjelenésűek. A Ford futóműve jobb valamivel. Itt igazából csak az ízlésen vagy a szerencsén múlik, melyikből találsz jobb állapotút. Én is pont e két modell közül nézelődnék ha kombi kellene. A Mondeo ellen csak a dízelmotorjai szólnak, de ebben az esetben ez nem számít.
2016. jan. 3. 17:18
3/9 anonim válasza:
Egyik se.
Vw, audi, honda, esetleg nissan, az általad felsoroltak csak levélnehezéknek jó
2016. jan. 3. 17:18
4/9 anonim válasza:
Hallomásom szerint a c vectrában nem a legjobbak a dízel motorok ahogy azt a szerelőktől halottam de ez most nem is lényeg a benzinesekről nem tudok sokat mondani csak anyit hogy az 1.6 gyenge az 1.8 az már jó bele én az opc változatában is ültem 2.8 v6 az viszont már más kategória igaz nem egy amg merci de van olyan jó szerintem mint az st mondeó. A fordal az a bajom igazán hogy sok mondeót láttam már rozsdásodni.
2016. jan. 3. 17:58
5/9 anonim válasza:
Előző: A Vectrában az 1.9 CDTI (Fiat eredetű) dízelmotor jónak számít.
2016. jan. 3. 19:49
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem írtam oda, de 10 év körüli autót keresek. Első körben astra g, astra h, mazda 6 volt a terv. Ezeket lehet kapni 1 milla körül 9-10 évesen, csak sok kilóméterrel. Azt tanácsolták ha lehet, 200000 km alatt vegyek autót. Nem könnyű. Néztem nissan primerat is. Hatalmas, kényelmes, de nem tudom mennyire megbízható.
2016. jan. 3. 20:26
7/9 anonim válasza:
Ha nem gond az eggyel kisebb méret, akkor az Astrákat is érdemes nézegetni, azokból több a választék.
2016. jan. 3. 21:48
8/9 anonim válasza:
"Azt tanácsolták ha lehet, 200000 km alatt vegyek autót. "
Lehet találni 200k km alatt is autót, csak annak 10 évesen már felára van. Ha megfizeted nem gond.
2016. jan. 3. 21:54
9/9 A kérdező kommentje:
Igen ezzel én is tisztában vagyok. Néha jobb választás egy sok kilóméteres autó, de ott sincs garancia hogy nem tekert. Az autó állapota, esztétikája nagyon sokat számít hisz ezt látjuk. Műszakilag nem hozzáértő ember, csak a másik fél becsületességében és a szervíz bevizsgálásának eredményében bízhat.Persze azért a feltünő hangokat észre lehet venni Egy 10 éves autóban saját tapasztalatom szerint lennie kell legalább 180-200000km-nek. Magánszemélytől vagy kereskedőtől??? Magánszemély esetében talán jobban lehet alkudni, míg a kereskedőnek legalább 6 hónap garanciát kell vállalnia. Na de elkalandoztun az eredeti kérdéstől. Nézegettem a ford mondeókat, nagyon jól néznek ki. Ennyi pénzért nincs nagy választék kombiból, ellenben a nem kombival. Astra g-t és h-t jobban találok. Mennyire jók ezek az autók? Mire kell figyelnem vásárlásnál?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!