Most tanulom a vezetést, elindulással, megállással, váltással lenne kérdéseim válaszolnátok?
Csak 2 órán voltam eddig,telitettek az oktatók így 2 hetente tudok egyszer menni,mire valamit megtanulok a következő órara el is felejtem:-(
Segítsetek kérlek!
Pontokba szedem kérdéseim.
motorfékhez mindig max 2-t válts vissza, persze nagy sebességnél már ez sem igaz, pl 160nál ne válts vissza kettőt :)
És nyugodtan vegyél több pótórát nekem a 10. pótóránál már csesztetett az oktatóm, ha ilyen bizonytalan vagyok, akkor minek akarok tudni vezetni... hiába mondtam, hogy nem bizonytalan vagyok, hanem nincs kocsink és élvezem a vezetést :)
Mikor levizsgáztam utána az oktatóm azt mondta, hogy mindig ilyen bizonytalan fogok maradni és nem leszek jó sofőr... ahhoz képest 5 éve balesetmentesen ez a munkám havi 10.000km-rel...
"Most gondoltam vegig 1 irányú uton csak abba az irányba mehetsz amit a tábla mutat:-)
Jó példa volt."
Látod, ezért mondom, hogy vedd elő a KRESZ könyvet :-)
Keresd ki az "egyirányú út" és a kötelező haladási irány" táblát, és nagyon jegyezd meg a kettő közötti különbséget :-)
No és a többi szabályt sem árt észben tartani :-)
Oké,megnézem.
Mindenkinek köszönöm a hadznos infokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!