Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi BÜNTETÉSRE számíthatok?

Mennyi BÜNTETÉSRE számíthatok?

Figyelt kérdés
Tehát megvan a jogsim 50-es motorra. Veszek egy 125-öst, ami nem tér el nagyban az 50-es márkatársaitól. Pl.Aprilia RS50- Aprilia RS125 , vagy Yamaha Dt50-Dt125. A vázcimkét/táblácskát leszedem egy 50-es vázról, és azt teszem fel a 125-ös mocira. Az adásvételit már 50-esre írjuk meg az eladóval. A rendőr észreveszi? Ha igen, mi lehet a büntetés, ha arra hivatkozok, hogy én így vettem és nem tudtam semmiről? Bajba keverhetem az előző tulajt? Előre is köszi.

2016. jan. 2. 17:50
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Akárki21: köszönöm szépen a választ! Egy efféle válaszra vártam rég. :) Nem tudom hogy mit tegyek.... Majd eldöntöm még.

veterán vas: Hogyne gondoltam volna a váz illetve blokkszámra. Nem egy motorom volt már...Tudod az esztergályos/vagy egy hozzáértő elintézi... :)

2016. jan. 3. 21:36
 22/25 veterán vas ***** válasza:

Igen, azt mifelénk is az esztergályos csinálja.

A vázszámot, és a blokk-középbe beütött motorszámot ugyanis csak esztergával lehet profi módon eltávolítani.

Képbe vagy rendesen.....:D

Na menj alukálni.

2016. jan. 3. 22:39
 23/25 A kérdező kommentje:

veterán vas: tudom hogy mit beszélek :)

Amúgy a "MZ blokk SIMSON Schwalbe-ba?" az is az én kérdésem :) hát azon a kimondhatatlan nevű grófon, esernyőjén és a varrógépén ami a boncasztalon találkozik nagyot nevettem... :)

2016. jan. 4. 14:50
 24/25 veterán vas ***** válasza:

Csupán egy idézet volt, ami szerintem az adott szöveghez illett.

Amúgy semmi baj, örülök ha megmosolyogtatott, bár nem az volt a célom. :/

2016. jan. 4. 14:56
 25/25 A kérdező kommentje:

Értettem én a célzást.... Hogy a kókány munka nem jó... illetve arra is céloztál hogy: a Schwalbenak semmi köze a MZ blokkhoz!

Megpróbálom igényesen kivitelezni!

2016. jan. 4. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!